Acordare reglaj frana de mana

Pret: din 60 lei

Frana de mana nu primeste intotdeauna atentia pe care o merita de la soferi. Aceasta are nevoie de o anumita ingrijire, si nu doar intretinere, ci si manevrabilitate pentru a nu aparea nacesitatea de reglarea franei de mana. Exista trei sisteme de actionare a franei de mana, care au aceeasi functie, pentru a bloca rotile din spate.

Cea mai comuna este parghia, care este actionata prin cabluri. La unele autovehicule, in loc de parghie, exista pedala, cea mai moderna este cea electronica, prezenta in masinile Premium, dar sistemele mecanice sunt cele care sufera cel mai mult din cauza lipsei de atentie a soferilor, asta pentru ca dispozitivele de siguranta isi pot pierde din eficienta in timp si reglarea franei de mana trebuie efectuata fara intarziere.

Acordare reglaj frana de mana in Moldova

Cand apare necesitatea de reglarea franei de mana pentru auto?

Pentru cei mai putin atenti, uzura vine prematur, cum ar fi strangularea si slabirea, care sunt cele mai frecvente riscuri ale utilizarii sistemului. Un obicei gresit poate deteriora intregul sistem, cum ar fi parcarea si lasarea treaptei intai in treapta. Un alt obicei prost este sa tragi maneta cu toata puterea, iar cel mai rau obicei este sa fortati masina sa plece cu frana de mana pusa.

Un semn ca frana de mana este deja avariata este sa respectati pozitia manetei, daca este mai sus decat in mod normal este semn ca este timpul pentru reglaj frana de mana. La fiecare 10 mii de kilometri, este recomandat sa nu ratati perioada de revizuire a franei de mana. Franele de mana trebuie sa fie in stare buna de functionare deoarece trebuie sa ofere soferului siguranta si fiabilitatea necesara.

Prin urmare, reglarea franei mana pentru auto Chisinau ar trebui sa fie efectuata de un mecanic cu experienta in acest domeniu, precum cei de la Anvelopele.md. Motivul este ca exista anumite particularitati in fiecare model de masina pe care doar un mecanic experimentat le va recunoaste. Service auto, Anvelopele.md va ofera pret reglaj frana de mana accesibil, suport, calitate si profesionalism.

Deservim in urmatoarele raioane: Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Reglarea franei de mana 1Reglarea franei de mana 2Reglarea franei de mana 3Reglarea franei de mana 4Reglarea franei de mana 5Reglarea franei de mana 6
Inregistrarea serviciului
Unde in Chisinau ofera servicii de reglare a franei de mana? Unde in Chisinau ofera servicii de reglare a franei de mana?

Specialistii service-ului nostru auto de la Maria Dragan 1/1 va pot ajuta la reglarea franei de mana a masinii. Expertii nostri vor efectua toate reparatiile rapid si eficient.

Este necesara o programare pentru a vizita service-ul dvs. auto? Este necesara o programare pentru a vizita service-ul dvs. auto?

Rezervarea din timp este o recomandare pentru a evita cozile lungi. Puteti face o programare la telefon + 373 60 336 236, puteti completa si o cerere de vizitare a unui service auto direct pe site-ul nostru.

De ce este necesara reglarea franei de mana? De ce este necesara reglarea franei de mana?

Daca frana de mana nu este reglata corect, masina se poate rula pur si simplu daca se afla pe o suprafata neuniforma. Care, la randul sau, poate duce la un accident de circulatie.

Ce metode de plata sunt furnizate in centrul dvs. auto? Ce metode de plata sunt furnizate in centrul dvs. auto?

Acceptam plata in numerar si transfer bancar. Toate cardurile bancare emise si valabile pe teritoriul Republicii Moldova sunt permise la plata.

Вы пришли не из поисковой системы!
Sus to-top.png