Diagnosticarea sistemului de directie masinii

Pret: din 500 lei

Directia joaca una dintre cele mai importante roluri intr-un auto. In timpul utilizarii unele piese se strica. Diagnosticarea directiei masinii este necesara pentru identificarea defectiunilor si corectarea ei. Nu uitati ca defectiune a directiei  in moment potrivit nu numai va poate proteja de probleme, dar si economisi bani dvs.

Cand este necesara diagnosticarea directie

Exista multe motive pentru defectiuni, este dificil pentru un proprietar de masina obisnuit sa le gaseasca ei si doar diagnosticarea directiei masinii de inalta calitate, de la un master calificat va ajuta sa rezolvati aceasta problema. Cauzele principale ale esecului includ:

 • cresterea vitezei de ralanti;
 • dificultati la rotirea volanului;
 • sunete si zgomote necaracteristice;
 • stabilitatea slaba a masina;
 • scurgeri de ulei din carterul motorului;
 • problema servodirectiei.

Daca observati prezenta a cel putin unuia dintre semnele de mai sus, ar trebui sa contactati imediat specialistii. Defectiune a directiei ar trebui sa fie intotdeauna efectuat de profesionisti calificati, nu faceti singuri procedura aceasta, daca nu aveti experienta si cunostinte de specialitate.

Verificarea starea tehnica

Starea tehnica defectiune a directiei trebuie sa fie verificata in conformitate cu documentatia vehiculului. Trebuie indeplinite toate conditii pentru a putea fi efectuaza diagnosticarea directiei masinii:

 • rotile trebuie sa fie in stare curata si uscata;
 • cauciucurile trebuie sa fie in pozitie neutra;
 • operatiunea este efectuata cu motorul pornit.

Dupa ce au indeplinit toate cerintele de mai sus, defectiune a directiei va fi disponibila pentru executie. Diagnosticul poate identifica orice defectiune, iar mecanicii vor efectua reparatiile necesare. Daca exista daune, nu ignorati ei.

Servicii de calitate in service-ul auto Anvelopele

Suntem pe piata perioada lunga si stim exact cum sa va aduceti masina dvs in starea optima. Va oferim diagnoza computerizata auto la pret accesibil in auto service la Buiucani. Daca doriti sa aflati pret la diagnostica directie sunati la numarul de telefon + 373 60 336 236. Va asteptam la Calea basarabiei 46.

Deservim in urmatoarele raioane: Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Diagnosticarea sistemului de directie 1Diagnosticarea sistemului de directie 2Diagnosticarea sistemului de directie 3Diagnosticarea sistemului de directie 4Diagnosticarea sistemului de directie 5Diagnosticarea sistemului de directie 6
Inregistrarea serviciului
Ce se verifica in timpul diagnosticarii directiei? Ce se verifica in timpul diagnosticarii directiei?

Verificarea starii directiei arata starea curentilor de directie, starea varfurilor si balamalelor capacelor. Capacele de protectie si capacele de protectie trec si ele prin procesul de verificare.

Unde in Moldova este verificat jocul de directie? Unde in Moldova este verificat jocul de directie?

Puteti utiliza serviciul in service-ul nostru auto, suntem gata sa oferim lucrari de reparatii calificate la cele mai accesibile preturi din Moldova.

Care sunt principalele cauze ale defectiunilor? Care sunt principalele cauze ale defectiunilor?

Principalii factori care duc la defectiune includ:

 • conditii proaste de drum
 • folosire necorespunzatoare
 • lucrari de intretinere de proasta calitate
Cum sa iti rezervi serviciul auto? Cum sa iti rezervi serviciul auto?

Pentru a ajunge la service-ul nostru auto, ar trebui sa lasati o solicitare pe site sau sa formati numarul de telefon + 373 60 336 236. Suntem mereu bucurosi sa primim clienti noi si suntem gata sa oferim serviciile noastre profesionale.

Вы пришли не из поисковой системы!
Sus to-top.png