Vezi toate serviciile

Diagnosticarea directiei masinii

Pret: din 500 lei

Diagnosticarea directiei nu este o procedura dificila, care, totusi, are cateva detalii semnificative. Calitatea diagnosticului de directie este direct legata de experienta si abilitatile interpretilor. Service-ul nostru auto angajeaza doar specialisti cu experienta. Este bine sa aveti diagnostice ale directiei efectuate in mod regulat. In acest fel, siguranta si controlabilitatea corespunzatoare a vehiculului pe o perioada lunga de timp sunt garantate fara ambiguitate. Cu toate acestea, majoritatea soferilor neglijeaza posibilitatile de diagnosticare regulata a directiei. Diagnosticarea directiei este necesara in urmatoarele puncte:aparitia unor lovituri puternice in volan atunci cand vehiculul se deplaseaza pe un drum prost;aparitia unor zgomote necunoscute anterior la intoarcerea volanului. Aceste situatii sunt un motiv solid pentru a solicita ajutor de la un service auto specializat. Daca proprietarul masinii nu este prea ingrijorat de siguranta lui si a celorlalti, atunci nu trebuie sa uitati ca, in timp, micile defecte pot deveni mai semnificative. Puteti efectua diagnostice de directie la preturi accesibile. Echipa noastra de specialisti face totul rapid si eficient. Avem si alte servicii precum:diagnosticare computerizata trenului de rulare, diagnosticare radiatoare, aliniere roti, inlocuire lichid de frana. Daca aveti intrebari, va rugam sa sunati la +37368257576.

Inregistrarea serviciului
Ce se verifica in timpul diagnosticarii directiei?

La diagnosticarea directiei unei masini, se verifica starea tijelor de directie, starea varfurilor si balamalelor capacelor. Capacele de protectie si capacele de protectie trec si ele prin procesul de verificare.

Unde in Moldova pot efectua diagnosticarea directiei?

Puteti folosi serviciul de diagnosticare directie in service-ul nostru auto, suntem pregatiti sa oferim lucrari de reparatii calificate la cele mai rezonabile preturi in Moldova.

Care sunt principalele cauze ale unei defectiuni a sistemului de directie al masinii?

Principalii factori care duc la functionarea defectuoasa a directiei includ:

  • conditii proaste de drum
  • folosire necorespunzatoare
  • lucrari de intretinere de proasta calitate
Cum sa iti rezervi serviciul auto?

Pentru a ajunge la service-ul nostru auto, ar trebui sa lasati o solicitare pe site sau sa formati numarul de telefon + 373 60 336 236. Suntem mereu bucurosi sa primim clienti noi si suntem gata sa oferim serviciile noastre profesionale.

Sus