Inregistrare pentru serviciu Reparatie electrica

Repararea electricitatii auto

Electricitatea este implicata in functionarea fiecarei masini. Datorita curentului, automobilul este pus in miscare - motorul porneste, farurile lumineaza, alarma si senzorii functioneaza, aparatul de aer conditionat, scaunele se incalzesc, interiorul este iluminat, claxonul si radioul functioneaza. Cu ajutorul energiei electrice se conecteaza Wi-Fi si se incarca telefonul. In plus, exista vehicule electrice, al caror nume vorbeste de la sine.

Electricitatea este generata in masina cu ajutorul unui generator si a unei baterii. Procesul mai implica un starter, o bobina de inalta tensiune, un distribuitor de scantei, lumanari electrice, o unitate mecanica sau electronica.

Bateria porneste sistemul electric al masinii. Iar generatorul isi mentine functionarea constanta, deoarece bateria in sine nu poate functiona mult timp. La randul sau, generatorul necesita o pornire initiala. Astfel, aceste doua dispozitive se completeaza perfect unul pe celalalt.

Serviciu
Pret
Inlocuirea starter
din lei
Repararea unitatilor de comanda
din 3000 lei
Inlocuirea bujiilor
din 70 lei
Instalarea sistemelor de consum de combustibil
din 500 lei
Instalarea senzorilor de presiune in anvelope
din 100 lei
Reparatie ABS
din 500 lei
Repararea starterului
din 500 lei
Repararea regulatorului de geam
din 500 lei
Inlocuirea cutiei de sigurante
din 500 lei
Inlocuirea curelei generatorului
din lei
Inlocuirea bobinei de aprindere
din 70 lei
Inlocuirea bateriei auto
din 500 lei
Inlocuire baterie pentru hybrid
din 500 lei
Inlocuirea cablajului
din 300 lei
Serviciu
Pret
Intretinerea bateriei
Resoftarea ECU
Reparare senzori
din 100 lei
Incarcarea bateriei
Inlocuirea releului retractorului
Inlocuirea firelor de aprindere de inalta tensiune
Inlocuire releu al starterului
Schimbarea bendixului la starter
Repararea motoarelor electrice
Repararea bateriei de inalta tensiune
Inlocuire electromotor
Repararea ECU
Echilibrarea bateriilor de inalta tensiune

Reparatii electrice auto

Sistemul electric al unei masini este complex si doar un profesionist il poate intelege. Nu incercati niciodata sa rezolvati singur problema. O astfel de neglijenta poate costa sanatatea si chiar viata, deoarece anumite fire furnizeaza curent la tensiuni inalte. Numai specialistii cu inalta calificare detin cunostintele corespunzatoare despre lucrul cu electricitatea si respectarea reglementarilor de siguranta. De asemenea, ei au toate echipamentele necesare.

Repararea electricitatii auto in Chisinau cu plecare este efectuata rapid si eficient de specialistii serviciului nostru auto. Acest servis electrica auto este deosebit de relevant pentru cei care isi pretuiesc timpul. Este extrem de important sa nu amanati repararea electricitatii auto. De asemenea, este necesara si diagnosticarea regulata a echipamentului electric a masinii. Mesterii nostri experimentati vor efectua un diagnostic complet al electricitatii automobilului la un pret accesibil. Acestea vor identifica si elimina prompt si eficient toate problemele, precum si vor oferi recomandari pentru o functionare ulterioara. Daca va fi necesar, vor inlocui cablurile electrice, prizele si conectorii, vor regla functionarea panoului de bord. Mesterii vor prelua lucrari de orice complexitate. Daca automobilul dumneavoastra are probleme cu cablarea, incredintati-va masina profesionistilor. Repararea si diagnosticarea echipamentului electricitatii masinii trebuie efectuate la timp, iar interiorul vehiculului dumneavoastra va functiona ca un ceas.

Unde la Chisinau pentru a repara electricitatea masinii? Unde la Chisinau pentru a repara electricitatea masinii?

Reparatiile electrice se pot face la service auto anvelopele.md. Servicii de calitate la preturi accesibile. Angajam specialisti cu inalta calificare, cu o vasta experienta.

Cum sa va inscrieti la service-ul auto? Cum sa va inscrieti la service-ul auto?

Puteti ajunge la serviciul nostru auto completand o cerere pe site sau formand + 373 60 336 236. Specialistii nostri efectueaza lucrari de orice complexitate, precum si va sfatuiesc cu privire la functionarea ulterioara a masinii.

Faceti reparatii electrice la fata locului? Faceti reparatii electrice la fata locului?

Da, avem un astfel de serviciu, dar trebuie sa intelegeti ca nu in toate cazurile puteti apela la acest serviciu. In anumite situatii, este imposibil sa se faca astfel de reparatii fara echipamente speciale. In astfel de cazuri, reparatiile se efectueaza direct in service-ul auto.

Ce alte servicii ofera service-ul dumneavoastra auto? Ce alte servicii ofera service-ul dumneavoastra auto?

Pe langa reparatiile electrice, putem oferi urmatoarele servicii ale serviciului nostru auto:

  • repararea trenului de rulare
  • intretinere
  • repararea caroseriei
  • repararea sistemului de racire
  • repararea transmisiei
  • repararea motorului
  • diagnosticare tehnica si informatica
  • repararea sistemului de combustibil

Precum si servicii suplimentare.

Вы пришли не из поисковой системы!
Sus to-top.png