Vezi toate serviciile
Inregistrare pentru serviciu Reparatie electrica

Dispozitivul sistemului electric al masinii


Electricitatea este implicata in functionarea fiecarei masini. Datorita curentului, masina este pusa in miscare - motorul porneste, farurile lumineaza, alarma si senzorii functioneaza, aparatul de aer conditionat, scaunele incalzite, interiorul este iluminat, claxonul si sunetul radio. Cu ajutorul energiei electrice se conecteaza Wi-Fi si se incarca telefonul. In plus, exista vehicule electrice, al caror nume vorbeste de la sine.

Electricitatea este generata in masina folosind un generator si o baterie. Procesul mai implica un starter, o bobina de inalta tensiune, un distribuitor de scantei, lumanari electrice, o unitate mecanica sau electronica.

Bateria functioneaza sistemul electric al masinii. Si generatorul mentine functionarea constanta, deoarece bateria in sine nu poate functiona mult timp. Generatorul, la randul sau, necesita o pornire initiala. Astfel, aceste doua dispozitive se completeaza perfect.

Serviciu
Pret
Repararea unitatilor de comanda
din 3000 lei
Inlocuirea bujiilor
din 70 lei
Instalarea sistemelor de consum de combustibil
din 500 lei
Instalarea senzorilor de presiune in anvelope
din 100 lei
Reparatie ABS
din 500 lei
Repararea starterului
din 500 lei
Repararea regulatorului de geam
din 500 lei
Serviciu
Pret
Inlocuirea cutiei de sigurante
din 500 lei
Inlocuirea bobinei de aprindere
din 70 lei
Inlocuirea bateriei auto
din 500 lei
Inlocuire baterie pentru hybrid
din 500 lei
Inlocuirea cablajului
din 300 lei
Verificarea senzorilor
din 100 lei

Diagnosticare si reparatii electrice auto

Sistemul electric al masinii nu este simplu si doar un profesionist il poate da seama. Nu incercati niciodata sa rezolvati singur problema. O astfel de neglijenta poate costa sanatatea si chiar viata, deoarece anumite fire furnizeaza curent la tensiuni inalte. Doar specialistii cu inalta calificare au cunostintele adecvate despre lucrul cu un electrician si respectarea masurilor de siguranta. De asemenea, au toate echipamentele necesare.

Reparatiile electrice auto cu plecare rapid si eficient sunt efectuate de specialistii service-ului nostru auto. Acest serviciu este relevant in special pentru cei care isi pretuiesc timpul. Este extrem de important sa efectuati periodic verificari preventive ale sistemului. Tehnicienii nostri experimentati vor efectua o diagnoza completa a sistemului electric al masinii la un pret accesibil. Acestia vor identifica si vor elimina rapid si eficient toate problemele, precum si vor oferi recomandari pentru operarea ulterioara. Daca este necesar, vor inlocui cablurile electrice, stecherele si conectorii si vor regla functionarea tabloului de bord. Maestrii vor efectua lucrari de orice complexitate. Daca masina dvs. are probleme cu cablarea, incredeti-va masina profesionistilor. Efectuati reparatiile si diagnosticarea electrica a masinii in timp util, iar interiorul vehiculului dumneavoastra va functiona ca un ceas.

Unde la Chisinau pentru a repara electricitatea masinii?

Reparatiile electrice se pot face la service auto anvelopele.md. Servicii de calitate la preturi accesibile. Angajam specialisti cu inalta calificare, cu o vasta experienta.

Cum sa va inscrieti la service-ul auto?

Puteti ajunge la serviciul nostru auto completand o cerere pe site sau formand + 373 60 336 236. Specialistii nostri efectueaza lucrari de orice complexitate, precum si va sfatuiesc cu privire la functionarea ulterioara a masinii.

Faceti reparatii electrice la fata locului?

Da, avem un astfel de serviciu, dar trebuie sa intelegeti ca nu in toate cazurile puteti apela la acest serviciu. In anumite situatii, este imposibil sa se faca astfel de reparatii fara echipamente speciale. In astfel de cazuri, reparatiile se efectueaza direct in service-ul auto.

Ce alte servicii ofera service-ul dumneavoastra auto?
Sus