Inlocuirea suporturilor de motor

Pret: din 450 lei

Perna sau suportul motorului imprumuta locul principal in amenajarea compartimentului motor. Acesta are ca scop completarea miscarilor oscilatorii si vibrationale care sunt reglate de motor.

De obicei vehiculul este prevazut cu airbag-uri sensibile. Etansarea executiei unor astfel de componente: hidraulice si cauciuc-metal. In prezent, cele mai comune optiuni cauciuc-metal pentru perne. Suporturile motorului ies din turn mai devreme sau mai tarziu.

Nu subestimati uzura placutelor. poate fi uzura fortata a primelor elemente ale compartimentului motor. Ar trebui sa se acorde atentie unei abordari selective a schimbarii treptelor, excluderea vibratiilor la ralanti, excluderea semnalelor sonore straine in timpul conducerii.

Verificarea sistematica a starii pernelor motorului cu decizia majoritatii problemelor. Inlocuirea timpurie a unui suport defect garanteaza o trecere placuta a pasagerilor.

Daca sunteti ingrijorat de sanatatea tuturor componentelor masinii, va recomandam sa verificati perna din cand in cand. Tot in service-ul nostru auto, pe langa inlocuirea pernelor de motor, exista si alte servicii: revizie motor, inlocuire si reparare chiulasa, reglaj supape si multe altele.

Daca sunteti interesat de mai multe informatii internationale despre servicii sau produse, puteti suna +37368257576 sau trimite un mesaj completand formularul.

Deservim in urmatoarele raioane: Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Inlocuirea suportului motorului 1Inlocuirea suportului motorului 2Inlocuirea suportului motorului 3Inlocuirea suportului motorului 4Inlocuirea suportului motorului 5Inlocuirea suportului motorului 6
Inregistrarea serviciului
Unde in Moldova sa se schimbe suporturile de motor? Unde in Moldova sa se schimbe suporturile de motor?

Inlocuirea pernelor in motorul masinii este posibila intr-un atelier de reparatii auto de pe Maria Dragan 1/1, Chisinau. Mecanicii nostri auto va vor sfatui cu privire la toate problemele disponibile si vor finaliza toate reparatiile cat mai curand posibil.

Cat costa inlocuirea suporturilor de motor? Cat costa inlocuirea suporturilor de motor?

Inlocuirea suportului motorului va costa de la 500 lei, costul final poate depinde de mai multi factori. De exemplu, modelul de masina, anul de fabricatie si complexitatea lucrarii.

Cate suporturi de motor sunt intr-o masina? Cate suporturi de motor sunt intr-o masina?

Numarul exact de perne din motorul masinii depinde de modelul specific al masinii, totul este individual aici. Cu toate acestea, de regula, cel mai frecvent numar este 3 - 4 suporturi de motor.

De ce ar trebui sa inlocuiti suporturile de motor in service-ul masinii dvs.? De ce ar trebui sa inlocuiti suporturile de motor in service-ul masinii dvs.?

Service-ul nostru auto s-a impus de mult timp din partea cea mai buna. Lucram exclusiv cu echipamente de ultima generatie, ceea ce ne permite sa reducem lucrarile de reparatii si sa facem totul la cel mai inalt nivel.

Вы пришли не из поисковой системы!
Sus to-top.png