Instalarea protectiei la motorul automobilului

Motorul masinii dumneavoastra este una dintre cele mai importante parti ale masinii. Cu toate acestea, motorul este, de asemenea, una dintre cele mai vulnerabile parti ale masinii dumneavoastra. Acesta poate fi deteriorat de tot felul de lucruri, inclusiv de pietre, resturi si chiar de praful de pe sosea.

Ce presupune instalarea unei protectii pentru motor?

Instalarea protectiei motorului este procesul de instalare a unui scut sau a unui gard in jurul motorului masinii dvs. Acest strat ajuta la protejarea motorului de daune fizice. Exista multe produse diferite de protectie a motorului disponibile, inclusiv:

Placi de protectie a motorului. Acestea sunt fabricate din metal rezistent si sunt concepute pentru a proteja motorul de pietre, resturi si alte pericole rutiere.
Aparatori de noroi pentru motor. Aceste protectii sunt realizate din plastic sau cauciuc si sunt concepute pentru a proteja motorul de noroi si apa lichida.
Capace de motor. Aceste capace sunt fabricate din tesatura sau vinil si sunt concepute pentru a proteja in mod cuprinzator motorul de umiditate.

Avantajele instalarii unui aparator de motor.

Sa aruncam o privire asupra catorva dintre beneficiile instalarii unei protectii de motor:

  • Protectie impotriva deteriorarilor si a conditiilor meteorologice dure, a umiditatii ridicate.
  • Prelungirea duratei de viata a motorului. Scuturile il protejeaza de uzura.
  • Crestere a valorii de revanzare. Scuturile si capacele de motor va fac masina mai atractiva pentru potentialii cumparatori.

Nu stiti unde se face instalarea protectiei motorului la un pret mic? Anvelopele Auto Service va sta la dispozitie!

Daca sunteti preocupat de siguranta si longevitatea motorului masinii dumneavoastra, atunci instalarea protectiei carterului motorului, sau a protectiei motorului in general, este o investitie inteleapta. 

Un service auto profesionist Anvelopele poate evalua nevoile dumneavoastra si va poate recomanda si instala cel mai bun tip de protectie a motorului pentru autovehiculul dumneavoastra. 

Daca aveti nevoie de protectie motor in Chisinau, maestrii nostri sunt gata sa puna protectia pe masina dumneavoastra in orice moment! Trebuie doar sa ne contactati la numarul de telefon +373 60 336 236 pentru consultatie si programare. De asemenea, puteti vizita service-ul nostru auto din Chisinau pe Calea Basarabiei 46, Anvelopele.md!

Deservim in urmatoarele raioane: Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Montarea protecției motorului 1Montarea protecției motorului 2Montarea protecției motorului 3Montarea protecției motorului 4Montarea protecției motorului 5Montarea protecției motorului 6
Inregistrarea serviciului
Вы пришли не из поисковой системы!
Sus to-top.png