Schimbarea uleiului pentru puntea fata si spate autovehiculului

Cand vine vorba de intretinerea vehiculului dumneavoastra, este important sa nu neglijati puntile fata si spate. Aceste componente sunt esentiale pentru buna functionare a vehiculului dumneavoastra, iar intretinerea lor corecta poate contribui la asigurarea unei functionari fara probleme a vehiculului dumneavoastra pentru anii urmatori. Echipa noastra de tehnicieni experimentati este aici pentru a va ajuta cu aceasta sarcina de intretinere importanta, asigurand schimburi de ulei pentru puntea fata si spate.

La ce sunt folosite osiile?

Punctele fata si spate ale vehiculului dvs. lucreaza impreuna pentru a transfera puterea de la motor la roti. In mod normal, puntea fata incorporeaza sistemul de suspensie fata, iar puntea spate face parte din diferentialul spate. Impreuna, acestea joaca un rol vital in performanta si manevrabilitatea generala a vehiculului dumneavoastra.

Semne reale de contaminare a uleiului pentru punti

In cazul in care uleiul puntii spate sau fata se contamineaza sau se uzeaza in timp, poate duce la o serie de probleme. Aceste simptome includ: 

  • cresterea zgomotului de drum sau a vibratiilor; 

  • reducerea consumului de combustibil;

  • pierderea manevrabilitatii si a performantelor generale ale vehiculului. 

Pentru a va asigura ca aceste componente critice functioneaza corect, este important sa schimbati uleiul in mod regulat.

De ce ar trebui sa apelati la experti?

La atelierul nostru auto din Anvelopele, ne angajam sa va ajutam sa va mentineti autovehiculul in stare de functionare. Schimburile de ulei pentru puntea fata si puntea spate sunt concepute pentru a va ajuta sa reduceti la minimum riscul de uzura prematura si sa va mentineti vehiculul in stare optima de functionare. Tehnicienii nostri experimentati folosesc numai ulei de cea mai buna calitate si respecta recomandarile producatorului pentru a se asigura ca vehiculul dvs. este lubrifiat si protejat corespunzator.

Daca sunteti interesat de un schimb de ulei pentru punti, pretul de curatare a sistemului de lubrifiere la atelierul nostru de reparatii auto este cel mai mic din Chisinau.

Deci, de ce sa mai asteptati? Daca aveti nevoie de schimbarea uleiului pentru puntea spate sau fata, nu ezitati sa ne contactati. Va vom ajuta sa va repunem masina pe sosea, astfel incat sa fiti sigur ca vehiculul dvs. este in siguranta!

Pentru costurile schimbarii uleiului, sunati-ne la +373 60 336 236 pentru o consultatie. Service-ul nostru auto din Chisinau se afla pe Calea Basarabiei 46, Anvelopele.md

Deservim in urmatoarele raioane: Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Schimbarea uleiului pentru puntea fata si spate 1Schimbarea uleiului pentru puntea fata si spate 2Schimbarea uleiului pentru puntea fata si spate 3Schimbarea uleiului pentru puntea fata si spate 4Schimbarea uleiului pentru puntea fata si spate 5Schimbarea uleiului pentru puntea fata si spate 6
Inregistrarea serviciului
Вы пришли не из поисковой системы!
Sus to-top.png