Inlocuirea supapei de control a compresorului

Veti fi de acord ca este placut sa conduci intr-un mediu racoros atunci cand afara este cald in timpul verii. Merita sa va pastrati sistemul de control al climatizarii in conditii optime de dragul acestuia. Daca se face prea cald sau prea frig, atentia va este diminuata, iar acest lucru poate fi extrem de periculos pe sosea. Haideti sa vedem de ce aerul conditionat al masinii dvs. nu functioneaza corect.

Ce este o supapa de compresor?

O cauza comuna a eficientei reduse a racirii este o supapa de compresor uzata. Supapa de control a compresorului este o parte importanta a sistemului de racire al masinii dumneavoastra. Functia sa principala este de a regla fluxul de agent frigorific prin sistem pentru a asigura o racire eficienta si a mentine o temperatura optima. In timp, aceasta supapa se poate uza sau se poate deteriora, ceea ce duce la o eficienta redusa a sistemului de aer conditionat si la scurgeri de freon.

Cum stii cand masina ta are nevoie de o inlocuire a supapei compresorului?

Identificarea defectiunilor supapei este primul pas pentru intretinerea in timp util a sistemului de climatizare al masinii dumneavoastra. Merita sa fiti atenti la urmatoarele semne:

  • Racire slaba sau absenta: eficienta racirii scade, aerul cald sau usor rece sufla din gurile de ventilatie.

  • Racire intermitenta: Aparatul de aer conditionat functioneaza intermitent, uneori racirea se opreste complet.

  • Zgomote ciudate: Zgomote neobisnuite, scartaituri sau alte zgomote care provin de la aerul conditionat.

  • Cresterea consumului de combustibil: Reducere vizibila a eficientei combustibilului fara un motiv aparent.

Nu uitati ca abordarea acestor simptome in timp util poate ajuta la restabilirea confortului si eficientei sistemului de aer conditionat al vehiculului dumneavoastra.

De ce ar trebui sa apelati la profesionisti?

Procesul de inlocuire implica indepartarea supapei uzate si montarea uneia noi pentru a restabili eficienta sistemului. Investind in aceasta inlocuire, nu numai ca preveniti scurgerile de agent frigorific, dar va asigurati si ca sistemul dvs. de climatizare functioneaza optim si eficient.

Inlocuirea supapei de reglare la atelierul auto Anvelopele este rapida si usoara, deoarece mesterii nostri au o mare experienta in lucrul cu sistemele de climatizare ale vehiculelor.

Cel mai mic cost si cea mai mare rapiditate este motto-ul atelierului auto Anvelopele. Repararea oricarui tip de defectiuni ale instalatiei de aer conditionat nu reprezinta o problema pentru noi. Tot ce trebuie sa faceti este sa va faceti o programare la numarul de telefon +373 60 336 236 sau sa vizitati atelierul nostru de reparatii din Chisinau pe Calea Basarabiei 46, Anvelopele.md

Deservim in urmatoarele raioane: Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Inlocuirea supapei de control a compresorului 1Inlocuirea supapei de control a compresorului 2Inlocuirea supapei de control a compresorului 3Inlocuirea supapei de control a compresorului 4Inlocuirea supapei de control a compresorului 5Inlocuirea supapei de control a compresorului 6
Inregistrarea serviciului
Вы пришли не из поисковой системы!
Sus to-top.png