Vezi toate serviciile
Filtrul
Pret
Din:
inainte:
Latimea
Inaltimea
Raza
Indicele de sarcină
Indicele de viteză
Sezonalitate
Cauta
Reseteaza

Dunlop

Dunlop face parte din Goodyear, care detine fabrici in diferite tari. La fel ca toti producatorii celebri de anvelope, Dunlop are si facilitati in strainatate.

Brandul, datorita experientei sale extinse, produce produse de inalta calitate. Anvelopele auto Dunlop sunt potrivite pentru persoanele care detin anvelope premium si prefera sa conduca rapid.

Cauciucul este durabil si sigur. Buna practica de curse a permis produselor Dunlop sa garanteze aderenta si confortul de rulare pe toate suprafetele.

Cei care prefera o plimbare calma si confortabila vor gasi cu siguranta produsele potrivite in catalogul Anvelopele.md. Ia masuri!


Anvelope de vara Dunlop

Anvelopele de vara Dunlop apartin segmentului premium. Aceasta este o garantie ca producatorii folosesc cea mai recenta tehnologie si nu economisesc cheltuieli pentru dezvoltarea si testarea anvelopelor lor.

Aceste anvelope sunt unul dintre produsele emblematice Dunlop. Pentru productia lor se folosesc cele mai moderne versiuni de compusi de cauciuc.

Datorita multor ani de experienta in sportul cu motor, elementele garanteaza distante scurte de franare si aderenta de top, chiar si atunci cand conduceti pe suprafete umede.

Pentru ce masina ar trebui sa aleg anvelopele de vara Dunlop? Catalogul magazinului nostru online contine produse pentru masini de clasa medie, limuzine, masini sport si alte vehicule cu putere mare a motorului. Au un numitor comun - rezistenta fara compromisuri si aderenta excelenta chiar si pe suprafete umede! Va invitam sa ne vizitati.

Anvelope de iarna Dunlop

Conditiile de drum imprevizibile din sezonul rece fac dificil pentru fiecare sofer sa aleaga anvelopele potrivite pentru iarna. Anvelopele de iarna Dunlop sunt o solutie conceputa pentru soferii care apreciaza conducerea fara compromisuri si in siguranta.

Banda de rulare a acestor dispozitive este realizata dintr-un amestec special selectat care usureaza conducerea chiar si pe drumurile inzapezite. Ceea ce diferentiaza anvelopele este distanta de oprire, care este vizibil mai scurta decat modelele concurente. In general, soferii lauda si apreciaza modelele de iarna pentru aderenta lor excelenta chiar si atunci cand conduc pe drumuri inghetate.

Atunci cand alegeti anvelopele pentru iarna, merita luat in considerare faptul ca majoritatea anvelopelor de iarna Dunlop sunt marcate 3PMSF. Aceasta inseamna ca au trecut teste suplimentare si indeplinesc cerintele Uniunii Europene pentru conducerea pe vreme inghetata. Magazinul nostru online are o gama larga de astfel de produse!

Anvelope Dunlop all season

Desigur, anvelopele Dunlop all-season combina solutiile tehnologice si de design ale anvelopelor de iarna si de vara, permitandu-ti sa mergi pe tot parcursul anului.

Dunlop este un brand premium dintr-un motiv. Pentru productie se folosesc tehnologii de inalta calitate si compusi de cauciuc. Drept urmare, anvelopele pentru toate anotimpurile Dunlop sunt foarte adaptabile la conditiile sezoniere.

Atunci cand alegeti anvelopele Dunlop all-season, rezistenta la uzura a acestora este foarte importanta, deoarece acestea trebuie sa serveasca tot timpul anului. Inginerii sunt bine cunoscuti pentru crearea de articole care se uzeaza foarte lent. Protectorul, in ciuda faptului ca este folosit in conditii meteorologice schimbatoare, isi pastreaza rezistenta si nu rezista timpului. Si imaginati-va, toata aceasta splendoare este usor de cumparat de la noi!

In ce an a fost fondata Dunlop?

Compania Dunlop dateaza din 1888. In 1909, aceasta companie a fondat prima fabrica de productie de anvelope din Japonia. Popularitatea si faima nu au trebuit sa astepte mult. Compania a devenit rapid lider in vanzari in patria sa, iar apoi a ajuns pe piata internationala, unde a primit si recunoastere universala.

Care sunt caracteristicile anvelopelor de vara Dunlop?

Anvelopele de vara Dunlop se remarca prin longevitate. Datorita compozitiei speciale a cauciucului, anvelopele isi pot servi proprietarul pentru o perioada foarte lunga de timp. Este demn de remarcat costul lor accesibil si aderenta sporita pe suprafete de drum uscate si umede.

Care sunt caracteristicile anvelopelor de iarna Dunlop?

Parametrii principali ai anvelopelor de iarna Dunlop pot fi corelati - stabilitate de condus chiar si la cele mai critice temperaturi scazute. In aceste anvelope, lamelele sunt amplasate foarte strans intre ele, ceea ce afecteaza stabilitatea masinii pe drumuri in timpul iernii.

Care este diferenta dintre anvelopele pentru toate anotimpurile Dunlop si anvelopele de iarna si de vara?

Anvelopele pentru toate anotimpurile Dunlop, spre deosebire de anvelopele de iarna si de vara, pot fi folosite pe tot parcursul anului. Este capabil sa functioneze in climate calde si reci, la temperaturi foarte scazute si ridicate. De asemenea, sezonul pe orice vreme va poate reduce semnificativ costurile financiare.

Cum sa cumperi anvelope Dunlop de la tine?

Puteti cumpara anvelope Dunlop din magazinul nostru online completand o cerere sau sunand la + 373 68 257 576. Magazinul nostru online ofera doar produse originale, livrarea se efectueaza in Chisinau si in toata Moldova.

Ce alte alternative mai ai pentru anvelopele Dunlop?

Daca nu ati gasit o optiune potrivita printre anvelopele auto Dunlop, puteti alege alte optiuni:

  • Bridgestone
  • Debica
  • Fulda
  • Sailun

De asemenea, va puteti familiariza cu intreaga lista de anvelope pentru pasageri.

Sus