Tuning barei de protectie auto

Tuningul barei de protectie auto este procesul de modificare a barei de protectie a unei masini pentru a-i imbunatati aspectul, aerodinamica sau functionalitatea. Acest lucru poate include diverse modificari, cum ar fi adaugarea de spoilere, splitere sau difuzoare, precum si schimbarea formei sau a materialului barei de protectie.

Pentru ce se face de obicei tuningul barei de protectie?

Tuningul barei de protectie se face, de obicei, pentru a imbunatati aspectul unei masini, pentru a o face mai aerodinamica sau pentru a-i imbunatati siguranta. Iata cateva modificari care pot fi facute pentru tuningul barei de protectie:

 • Instalarea de spoilere pentru a imbunatati aerodinamica masinii si a reduce rezistenta aerului.
 • Instalarea unei grile pentru a imbunatati sistemul de racire al masinii. Acest tuning pentru bara de protectie se numeste - bransamente.
 • Instalarea de lumini suplimentare pentru a imbunatati vizibilitatea pe timp de noapte sau in conditii de lumina scazuta.
 • Intarirea barei de protectie pentru a o face mai rezistenta la deteriorarea in caz de coliziune.

De ce aveti nevoie de fabricare, tuning pentru bara de protectie auto?

Tuningul barei de protectie poate oferi o serie de beneficii, inclusiv:

 • Tuningul barei de protectie va da masinii dvs. un aspect mai agresiv, elegant sau sportiv.
 • O bara de protectie cu spoilere suplimentare reduce rezistenta la inaintare si imbunatateste eficienta combustibilului.
 • Pe baza celor anterioare, reducerea rezistentei la inaintare imbunatateste manevrabilitatea si stabilitatea vehiculului.
 • Intarirea barei de protectie va contribui la protejarea ocupantilor vehiculului in cazul unei coliziuni.
 • Curatare si intretinere mai usoara.
 • Tuningul barei de protectie pentru camioane va proteja vehiculul de daune minore.
 • Faceti ca vehiculul dvs. sa iasa in evidenta din multime.

Nu stiti unde se efectueaza tuningul auto in Chisinau? Service-ul auto Anvelopele va sta la dispozitie!

Daca doriti sa imbunatatiti aspectul, performanta sau siguranta automobilului dumneavoastra, tuningul pentru bara de protectie este o optiune excelenta. Exista mai multe optiuni de tuning, asa ca va putem ajuta sa o gasiti pe cea care se potriveste nevoilor si bugetului dumneavoastra.

La Anvelopele Auto Service, avem cei mai buni meseriasi de caroserie auto din domeniu! Noi producem cel mai bun tuning auto din Moldova! Instalarea spoilerelor, grilelor si alte modificari ale barelor de protectie la un pret mic - doar la service auto Anvelopele!

Daca sunteti interesat de tuningul barei de protectie spate, preturile mici si viteza mare de lucru va asteapta in service-ul nostru auto! Contactati operatorii nostri la numarul +373 60 336 236 pentru consultanta si programare. Acestia va vor raspunde la orice intrebare. De asemenea, puteti vizita service-ul nostru auto din Chisinau pe Calea Basarabiei 46, Anvelopele.md!

Deservim in urmatoarele raioane: Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Reglarea barei de protectie 1Reglarea barei de protectie 2Reglarea barei de protectie 3Reglarea barei de protectie 4Reglarea barei de protectie 5Reglarea barei de protectie 6
Inregistrarea serviciului
Вы пришли не из поисковой системы!
Sus to-top.png