Vezi toate serviciile

Masurarea compresiei

Pret: din 80 lei

Compresia motorului este cea mai mare valoare a aerului comprimat din camera cilindrului unde arde combustibilul. Ratele slabe de compresie pot cauza probleme serioase in functionarea motorului. Uleiul redus in motor este una dintre demonstratiile frecvente ale presiunii scazute a aerului din motor. Aceasta va fi urmata de dificultati la pornirea motorului, consum crescut de combustibil. Primul motiv pentru compresia scazuta este supraincalzirea unitatii. Cand temperatura atinge un varf, in interiorul motorului apar procese ireversibile. Daca cilindrii sunt supraincalziti, atunci inelele si pistoanele pot arde. Unul dintre motivele pentru compresia slaba a motorului poate fi o defectiune a sistemului de distributie a gazului. Daca reglarea supapei este intrerupta, aceasta poate cauza o compresie scazuta. De asemenea, daca inelele pistonului sunt prea uzate, acest lucru poate afecta compresia motorului. Daca aceste defectiuni au inceput sa apara in functionarea motorului, merita masurat compresia motorului. O poti face la service-ul nostru auto. Daca aveti intrebari, va rugam sa ne sunati la +37368257576 sau trimiteti un mesaj completand formularul.

Inregistrarea serviciului
Cand ar trebui masurata compresia motorului?

Masurarea compresiei motorului trebuie efectuata in conformitate cu urmatoarele observatii:

  • puterea motorului scazuta
  • pierderi de ulei
  • vibratia motorului
Unde in Chisinau pot masura compresia?

Compresia motorului poate fi masurata in atelierul nostru de reparatii auto. Mecanicii nostri auto au o vasta experienta si cunostinte care ne vor permite sa efectuam toate reparatiile eficient si intr-un timp scurt.

Ce indica compresia scazuta?

Un raport de compresie scazut poate indica ca exista defectiuni in functionarea motorului cu ardere interna care trebuie rezolvate la cel mai apropiat service auto.

Ce face un test de compresie a motorului?

O masurare a compresiei motorului arata presiunea exacta in fiecare dintre cilindrii motorului cu ardere interna, astfel incat sa puteti compara aceste cifre cu valorile din fabrica. Daca valorile sunt foarte diferite, acest lucru ne spune ca sunt necesare lucrari de reparatie.

Sus