Masurarea compresiei in cilindri

Pret: din 80 lei

Operatiunea de masurarea compresiei in cilindri este una rapida si usoara care ofera posibilitatea diagnosticarii problemele interne in camera de ardere, cilindri, pistoane, inele, supape, garnitura de cap si fisuri, fara a fi nevoie sa dezasamblati motorul. Operatia consta in injectarea aerului comprimat in camera de ardere cu pistonul la PMS, cu echipamente adecvate instalate in orificiul bujiei. Acest test simplu poate fi efectuat cu un contor analog, un traductor de presiune, care este un dispozitiv care masoara presiunea intr-o anumita locatie din sistem si transforma informatia intr-un semnal care poate fi citit de un instrument sau chiar evaluand consumul de curent la pornire.

Masurarea compresiei automate relativa efectuata cu un osciloscop poate fi utilizata pentru a determina rapid daca exista o pierdere de compresie. Cand se masoara consumul de curent al bateriei de pornire, forma de unda arata demarorul rotind arborele cotit si evenimentul de compresie in interiorul cilindrului.

Masurarea compresiei motorului cu ardere interna este conditionata de urmatorii factori:

 • presiunea initiala a pompei de compresie;
 • cum este stabilita sincronizarea supapelor;
 • temperatura in timpul masurarii;
 • scurgerea cilindrului;
 • rotatiile de pornire ale arborelui cotit;
 • bateria descarcata;
 • ulei excesiv in cilindru;
 • rezistenta in galeria de admisie.

Masurarea compresiei in Moldova

Cum determinati pierderea compresiei

Cand apare o pierdere de compresie intr-un singur cilindru, trebuie mai intai de determinat unde au loc scurgerile. Gazele din camera de ardere se pot scurge in carter, supapele de admisie, supapele de evacuare sau pot trece prin garnitura capului.

Trebuie sa stiti ca pierderea compresiei nu poate fi depistata vizual, de aceea este necesara dezasamblarea motorului. Astfel, daca observati scaderea indicatorul de compresie, atunci avetie nevoie de un diagnostic si respective masurarea compresiei mototrului.

Anvelopele.md este un service de reparatii auto, unde de asemenea puteti solicita masurarea compresiei in Chisinau la pret masurare compresie motor disel foarte accesibil. Va asteptam pe str. Calea Basarabiei 46.

Deservim in urmatoarele raioane: Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Masurarea compresiei 1Masurarea compresiei 2Masurarea compresiei 3Masurarea compresiei 4Masurarea compresiei 5Masurarea compresiei 6
Inregistrarea serviciului
Cand trebuie facut un test de compresie pe un motor? Cand trebuie facut un test de compresie pe un motor?

Masurarea compresiei in motor trebuie efectuata in conformitate cu urmatoarele observatii:

 • puterea motorului scazuta
 • pierderi de ulei
 • vibratia motorului
Unde in Chisinau poti folosi acest serviciu? Unde in Chisinau poti folosi acest serviciu?

Pentru a va ajuta in aceasta problema, puteti in atelierul nostru de reparatii auto. Mecanicii nostri auto au o vasta experienta si cunostinte care ne vor permite sa efectuam toate reparatiile eficient si intr-un timp scurt.

Ce indica compresia scazuta? Ce indica compresia scazuta?

Un raport scazut poate indica ca exista defectiuni in functionarea motorului cu ardere interna care trebuie rezolvate la cel mai apropiat service auto.

Ce ofera implementarea acestui proces? Ce ofera implementarea acestui proces?

Acest proces arata presiunea exacta in fiecare dintre cilindrii motorului cu ardere interna, datorita careia aceste cifre pot fi comparate cu valorile din fabrica. Daca valorile sunt foarte diferite, acest lucru ne spune ca sunt necesare lucrari de reparatie.

Вы пришли не из поисковой системы!
Sus to-top.png