Refacerea cutiei de viteze a automobilului

Carcasa transmisiei este o parte importanta a transmisiei vehiculului dumneavoastra. Aceasta protejeaza angrenajele si rulmentii transmisiei de murdarie, resturi si umiditate. In timp, carcasa transmisiei poate fi uzata sau deteriorata, ceea ce poate duce la probleme de transmisie.

O modalitate de a readuce carcasa transmisiei la starea sa initiala este de a face o retensionare a transmisiei. O retusare a transmisiei este procesul de inlocuire a tapiteriei vechi si uzate de pe carcasa transmisiei cu un material nou, de inalta calitate.

Cum se realizeaza o retapitare a carcasei transmisiei.

Inlocuirea carcasei transmisiei este o procedura relativ simpla. Se indeparteaza tapiteria veche si se instaleaza o tapiterie noua. Noua tapiterie este, de obicei, din piele, vinil sau tesatura.

Cele mai populare materiale de tapiterie pentru transmisie?

Urmatoarele materiale pot fi folosite pentru o tapiterie a cutiei de viteze:

  • Pielea este un material de inalta calitate care este puternic si durabil. 
  • Pielea este un material sintetic care este mai ieftin decat pielea. 
  • Tesatura este un material moale si confortabil care este adesea folosit in masinile cu interioare luxoase. 

Nu stiti unde sa acoperiti butonul schimbatorului de viteze din piele in Chisinau? Serviciul auto Anvelopele va sta la dispozitie!

Tapiteria cutiei de viteze este o modalitate ideala de a imbunatati aspectul interiorului masinii si de a proteja transmisia de deteriorari. Este o procedura relativ simpla, care poate fi efectuata de un mecanic auto calificat.

Mecanicii de la service-ul auto Anvelopele sunt pregatiti sa tapiteze cu piele butonul de transmisie al masinii dumneavoastra la un pret mic si in cel mai scurt timp! Suntem profesionisti cu o vasta experienta in modernizarea si personalizarea interioarelor auto.

Pentru a afla mai multe despre retapitarea cutiei de viteze, contactati-ne la numarul de telefon +373 60 336 236 pentru consultanta si programare. De asemenea, puteti vizita service-ul nostru auto din Chisinau pe Calea Basarabiei 46, Anvelopele.md! 

Vom fi bucurosi sa va raspundem la orice intrebare si sa efectuam retusarea cutiei de viteze in automobilul dumneavoastra!

Deservim in urmatoarele raioane: Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Retapitare cutii de viteze 1Retapitare cutii de viteze 2Retapitare cutii de viteze 3Retapitare cutii de viteze 4Retapitare cutii de viteze 5Retapitare cutii de viteze 6
Inregistrarea serviciului
Вы пришли не из поисковой системы!
Sus to-top.png