Curatarea radiatorului de aer conditionat

Pe masura ce caldura verii se intensifica, un aparat de aer conditionat functional este o necesitate pentru o experienta de condus confortabila. O aripioara de radiator infundata poate duce la supraincalzire si la deteriorarea motorului. In astfel de cazuri, se efectueaza spalarea radiatorului. Sa luam in considerare modul in care se efectueaza si de ce este necesara.

Cum se curata si se spala radiatorul unui aparat de aer conditionat si de ce este necesar?

Curatarea si spalarea radiatorului de aer conditionat este vitala pentru a mentine eficienta optima a sistemului de racire din masina dumneavoastra. In timp, murdaria, resturile si contaminantii se pot acumula pe aripioarele radiatorului, impiedicand disiparea caldurii si reducand eficienta sistemului. Efectuand curatarea si spalarea periodica, tehnicienii nostri calificati pot elimina aceste obstructii, permitand fluxului de aer sa revina la radiator.

Cum stiu daca am nevoie de curatarea radiatorului motorului?

Pentru a recunoaste un radiator defect, trebuie sa verificati urmatoarele semne:

  • Scaderea eficientei de racire. Daca observati ca aerul conditionat nu raceste interiorul masinii la fel de eficient ca inainte, acest lucru ar putea fi rezultatul unui radiator infundat sau murdar.

  • Supraincalzire. Un radiator de aer conditionat ineficient ar putea contribui la supraincalzirea motorului dumneavoastra. 

  • Zgomote sau vibratii neobisnuite. Un radiator deteriorat sau infundat poate duce la zgomote si vibratii neobisnuite emanate din compartimentul motorului. Aceste vibratii pot indica un flux de aer restrictionat, determinand sistemul sa depuna mai mult efort pentru a raci motorul. 

Toate aceste probleme pot duce la deteriorarea sistemelor conexe, asa ca nu ar trebui sa lasati radiatorul masinii dumneavoastra intr-o stare jalnica, in schimb ar trebui sa contactati mecanicii auto profesionisti din Anvelopele pentru o curatare a radiatorului de aer conditionat!

De ce ar trebui sa mergi la service auto Anvelopele?

Service-ul auto Anvelopele are echipamentul necesar pentru a efectua o curatare completa a radiatorului de aer conditionat auto. Meseriasii nostri sunt gata sa curete intregul sistem de racire al masinii dumneavoastra in cel mai scurt timp. Tot ce trebuie sa faceti este sa va faceti o programare la numarul de telefon +373 60 336 236 sau, alternativ, sa vizitati atelierul nostru de reparatii din Chisinau pe Calea Basarabiei 46, Anvelopele.md.

Deservim in urmatoarele raioane: Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Curatarea radiatorului de aer conditionat 1Curatarea radiatorului de aer conditionat 2Curatarea radiatorului de aer conditionat 3Curatarea radiatorului de aer conditionat 4Curatarea radiatorului de aer conditionat 5Curatarea radiatorului de aer conditionat 6
Inregistrarea serviciului
Вы пришли не из поисковой системы!
Sus to-top.png