Filtrul
Vascozitate(SAE): openfilter
Volum openfilter
Combustibil openfilter
Indicele de vascozitate openfilter
Vascozitate cinematica la 100 °C openfilter
Cenusa sulfatata openfilter
Punct de inflamabilitate openfilter
Punct de curgere openfilter
Tact motor openfilter
API openfilter
ACEA openfilter
Cauta
Reseteaza Reseteaza

Ulei Eni pentru motor comanda in Republica Moldova

Gasiti un sirag larg de uleiuri Eni de motor pe site-ul nostru. Aiesta marca comerciala a castigat de multa vreme o imensa celibretatae si este iubita de milioane de proprietari de automibil de pe toate contenentele. pe calitatea tuturor uleilor de motor prezentate in sortiment, noi dam garantie, din motiv ca comandam doar produse originale de calitate superioara.

Uleiul Eni de motor sintetic are grad marit de adaptare la temperatura. Aiesta este o decizie minunata pentru un motor care functioneaza la temperatura scazuta si ridicata . Caracteristicile uleiurilor artificiale cuprind: oxidativa ridicata si fixitate termica; performanta ridicata la temperaturi mici; indice de vascozitate inalt; evaporare scazuta; coeficient mic de frecare.

Uleiul de motor semi-artificial atrage prin universalismul sa si este admisibil pentru aproximativ orice tip de motor. Uleiul semisintetic are grad mai scazut de aditivi si vascozitate mai slaba.

Uleiurile de motor minerale sunt potrivite pentru masinile cu motoare ce nu cer intretinere deosebita. Aceasta este o optiune favorabila si ieftina pentru masinile de generatie veche .

Ce uleiuri de motor sa cumperi?

Pentru a alege uleiul Eni de lubrifiere convenabil, e nevoie sa posedati: tipul de motor cu ardere interna, kilometrajul autovehiculului, anotimpul si gradul de vascozitate . Aieste informatii pot fi gasite in actul specificatiilor tehnice a masinii sau predati alegerea mesterilor nostri. Cumparati acum si savurati de toate beneficiile valabile pe site-ul nostru anvelopele.md. Suntem permanent gata sa va bucuram cu servicii de inalta calitate, valori atractive si reduceri avantajoase .

In ce an isi incepe existenta producatorul de ulei de motor Eni? In ce an isi incepe existenta producatorul de ulei de motor Eni?

Cea mai mare companie Eni este o companie italiana de petrol si gaze cu sediul la Roma. Uleiurile de motor produse de acest brand sunt printre cele mai cautate si de inalta calitate. Nu este surprinzator ca cererea de uleiuri de motor Eni creste doar de la an la an.

Care sunt avantajele uleiurilor de motor Eni fata de concurentii lor? Care sunt avantajele uleiurilor de motor Eni fata de concurentii lor?

Dintre principalele caracteristici ale uleiurilor de motor Eni, trebuie evidentiate urmatoarele:

  • performanta ridicata
  • potrivit pentru utilizare in tot sezonul
  • pret accesibil
  • calitate superioara
De ce merita sa cumparati ulei de motor Eni de la dvs.? De ce merita sa cumparati ulei de motor Eni de la dvs.?

Operam pe piata de mult timp si ne pasa de clientii nostri si de reputatie, vindem numai produse dovedite si de inalta calitate, care sunt insotite de un certificat de calitate si o garantie.

Livrati in Chisinau? Livrati in Chisinau?

Asiguram livrare gratuita atat in Chisinau cat si in toate regiunile Moldovei. Timpul de livrare depinde in mare masura de locatia dvs. si poate varia de la 24 de ore la 10 zile.

Вы пришли не из поисковой системы!
Sus to-top.png