Vezi toate serviciile

Ulei Eni pentru motor comanda in Republica Moldova

Gasiti un sirag larg de uleiuri Eni de motor pe site-ul nostru. Aiesta marca comerciala a castigat de multa vreme o imensa celibretatae si este iubita de milioane de proprietari de automibil de pe toate contenentele . pe calitatea tuturor uleilor de motor prezentate in sortiment, noi dam garantie, din motiv ca comandam doar produse originale de calitate superioara.

Uleiul Eni de motor sintetic are grad marit de adaptare la temperatura. Aiesta este o decizie minunata pentru un motor care functioneaza la temperatura scazuta si ridicata . Caracteristicile uleiurilor artificiale cuprind:oxidativa ridicata si fixitate termica;performanta ridicata la temperaturi mici;indice de vascozitate inalt;evaporare scazuta;coeficient mic de frecare .

Uleiul de motor semi-artificial atrage prin universalismul sa si este admisibil pentru aproximativ orice tip de motor. Uleiul semi-sintetic are grad mai scazut de aditivi si vascozitate mai slaba.

Uleiurile de motor minerale sunt potrivite pentru masinile cu motoare ce nu cer intretinere deosebita. Aceasta este o optiune favorabila si ieftina pentru masinile de generatie veche .

Ce uleiuri de motor sa cumperi?

Pentru a alege uleiul de lubrifiere convenabil, e nevoie sa posedati:tipul de motor cu ardere interna, kilometrajul autovehiculului, anotimpul si gradul de vascozitate . Aieste informatii pot fi gasite in actul specificatiilor tehnice a masinii sau predati alegerea mesterilor nostri. Cumparati acum si savurati de toate beneficiile valabile pe site-ul nostru anvelopele.md. Suntem permanent gata sa va bucuram cu servicii de inalta calitate, valori atractive si reduceri avantajoase .

Sus