Filtrul
Pret
Din:
Inainte:
Indicele de sarcină openfilter
Indicele de viteză openfilter
Sezonalitate openfilter
Cauta
Reseteaza Reseteaza

Anvelope moto Mitas

Mitas FL-07 23/- R5
Mitas
summer
Mitas FL-07 23/- R5
1 117 Lei
in basket in cos
ChaoYang СR 976 АW 265/70 R19.5/16
Mitas
summer
ChaoYang СR 976 АW 265/70 R19.5/16
3 256 Lei
in basket in cos

Achizitioneaza cauciucul Mitas in Chisinau

Cauciuc auto Mitas a capatat faima mare la proprietari de masini, care prevad sa cumpere anvelope de calitate buna la un pret atractiv. Marfa acestui brand se dezvolta folosind materia prima exclusiv de calitate inalta, la instalatii industriale echipate cu echipament nou. Producator de marfuri ofera sortiment mare de cauciuc de vara, de iarna si pe tot sezonul.

Cauciucuri pe sezon de vara Mitas

Anvelopele de vara constata stabilitatea termica ridicata. Cauciucul datorita tehnologiilor moderne de productie isi pastreaza proprietatile de mobilizare la temperaturi ridicate. Aiest moment da sansa marcii comerciale sa vanda produsele in peste 60 de state din intreaga lume. Alta caracteristica e gradul micsorat de galagie, ce a fost obtinut prin infiintarea proiectului simplificat si asimetric al benzii de rulare. . Procurati acum anvelopele de sezonul de vara Mitas pe site-ul anvelopele.md, pentru a determina toate avantajele.

Pneuri de iarna Mitas

Pentru clima rece producatorul a creat anvelope Mitas pentru iarna ce au multe avantaje. In principal, trebuie de accentuat miscarea fixa a automobilului la marirea vitezei si oprire pe suprafata inzapezita . Modelul deosebit al benzii de rulare asigura o aderenta de buna calitate pe autostrada. Modelul benzii la fel minimizeaza aderenta a namolului si a ninsorii. Aceasta e o solutie excelenta pentru a conduce in sezonul rece si in conditii dificile. Planificati sa cumparati cauciuc Mitas de iarna? In magazinul anvelopele.md gasiti cea mai mare gama!

Pneuri pe tot sezonul Mitas

Producatorul a reusit sa creeze o solutie perfecta pentru conducere in orice vreme. Aceste anvelope se remarca prin proprietatile lor excelente de conducere pe drumuri umede si uscate, la temperaturi extinse si scazute. Merge pentru folosire orasaneasca si mediu rural. Importantul profit e legatura calitate-pret. Ca sa va asigurati de acest fapt, este nevoie sa comandati anvelope pentru toate anotimpurile si sa le testati desinestatator. Suntem siguri ca veti fi satisfacut!

De unde sa cumparati anvelopele Mitas pentru motociclete in Moldova? De unde sa cumparati anvelopele Mitas pentru motociclete in Moldova?

Puteti cumpara anvelope pentru motociclete Mitas de pe site-ul nostru anvelopele.md la cele mai accesibile preturi din Moldova. Livrarea se face in Chisinau si in toate regiunile Moldovei.

Ce au special anvelopele de vara Mitas? Ce au special anvelopele de vara Mitas?

Anvelopele de vara Mitas se comporta bine pe suprafete uscate si umede. Demonstreaza o stabilitate excelenta si ofera o miscare confortabila si sigura pe toate sectiunile de drum.

Ce au special anvelopele de iarna Mitas? Ce au special anvelopele de iarna Mitas?

Anvelopele de iarna Mitas sunt perfect adaptate la temperaturi extrem de scazute. Printre principalele lor avantaje, trebuie evidentiata capacitatea mare de cros pe o pista inzapezita si inghetata.

Ce este unic la anvelopele Mitas all-season? Ce este unic la anvelopele Mitas all-season?

Principala trasatura distinctiva a anvelopelor pentru motociclete Mitas pentru toate anotimpurile este ca sunt adaptate atat la temperaturi extrem de scazute, cat si la temperaturi extrem de ridicate.

Вы пришли не из поисковой системы!
Sus to-top.png