Schimbare parbriz auto

Pret: din 900 lei

Daca aceasta componenta a vehiculului este complet sparta, nu exista nicio indoiala ca este necesara înlocuirea geamului masinii si montarea parbrizului.

Daca parbrizul este incalzit sau de tip Athermic (controlul temperaturii), pot exista impedimente de reparat, din cauza specificului geamului.

Daca parbrizul are una sau mai multe avarii mici, atunci ar trebui sa va adresati cateva intrebari care va vor permite sa faceti o analiza initiala si sa intelegeti daca este necesara inlocuirea parbrizului:

  • Aveti 4 sau mai multe avarii in locuri diferite pe parbriz?
  • Daunele sunt in campul vizual al soferului?
  • Avaria este pozitionata la mai putin de 4 cm de marginile parbrizului?
  • Are vreuna din avarii un diametru mai mare de 2,5 cm?

Daca raspunsul este „da” la cel putin una dintre intrebarile de mai sus, atunci este nevoie de inlocuire parbriz pentru a conduce in siguranta. Pentru a face o inlocuire a parbrizului in Chisinau va recomandam in service-ul nostru auto Anvelopele.

De ce este atat de important de facut schimbare parbriz auto?

Cu un parbriz crapat, masina dvs. nu numai ca va esua inspectia periodica, ci va va pune si pe dumneavoastra si pe alti pasageri in pericol. Siguranta este intotdeauna pe primul loc. Parbrizele sunt responsabile pentru pana la 34% din rigiditatea la torsiune a unui automobil. Cand aveti un parbriz stricat, acesta slabeste sasiul si poate schimba dinamica masinii. Tehnicienii service-ului nostru efectueaza o evaluare preliminara, indicand cea mai buna solutie pentru cazul dumneavoastra și prețul inițial pentru înlocuirea parbrizului.

.

Schimbare parbriz in Moldova

Schimbare parbriz in Chisinau cu Anvelopele.md

Parbrizul masinii dumneavoastra este crapat? Este sticla prea sparta pentru a fi reparata? In acest caz, inlocuirea parbrizului pe masină si instalarea parbrizului este singura modalitate de a restabili vizibilitatea la volan, precum si siguranta dumneavoastra.

La service auto, Anvelopele.md, inlocuim geamurile auto sparte de orice marca sau model, oferind doar piese originale de calitate. Tehnicienii noștri cu înaltă calificare vă vor înlocui parbrizul cu cea mai înaltă calitate. Pentru mai multe detalii apelati + 373 60 336 236.

Deservim in urmatoarele raioane: Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Inlocuire parbriz auto 1Inlocuire parbriz auto 2Inlocuire parbriz auto 3Inlocuire parbriz auto 4Inlocuire parbriz auto 5Inlocuire parbriz auto 6
Inregistrarea serviciului
Unde pot inlocui parbrizul in Chisinau? Unde pot inlocui parbrizul in Chisinau?

In centrul nostru de service auto, oferim un serviciu pentru inlocuirea parbrizului pe masina. Oferim o garantie a calitatii, procedura este efectuata de specialisti calificati care utilizeaza cele mai noi echipamente.

In ce caz trebuie sa inlocuiesc parbrizul? In ce caz trebuie sa inlocuiesc parbrizul?

In caz de deteriorare a parbrizului, trebuie sa contactati serviciul auto. Chiar si cele mai mici fisuri si zgarieturi pot interfera cu o calatorie confortabila si sigura. In serviciul auto, la randul sau, vi se va recomanda exact ce trebuie facut – repararea sau inlocuirea.

Cat dureaza inlocuirea parbrizului? Cat dureaza inlocuirea parbrizului?

Este recomandabil sa lasati masina o zi intr-o statie de service, deoarece etansantul adeziv se intareste destul de mult timp, dar exista marci mai scumpe care va permit sa finalizati inlocuirea parbrizului in 3-4 ore.

Ce alte servicii sunt incluse in repararea caroseriei? Ce alte servicii sunt incluse in repararea caroseriei?

In sectiunea de reparatii a caroseriei, va putem oferi servicii precum:

  • Repararea barei de protectie
  • Indepartarea ruginii
  • Indepartarea fisurilor parbrizului
  • Sudarea plasticului
Вы пришли не из поисковой системы!
Sus to-top.png