Vezi toate serviciile

Inlocuire parbrizul masinii

Pret: din 900 lei

Daca parbrizul este grav deteriorat, nu se poate evita inlocuirea lui. Nu neglijati acest lucru, deoarece siguranta soferului si a pasagerilor sai depinde direct de asta. Inlocuirea parbrizului este o situatie destul de rara, de obicei este necesara in situatiile in care nu este posibila repararea deteriorarii parbrizului. Inlocuirea unui parbriz este un proces laborios care necesita munca in echipa din partea mai multor specialisti, deoarece este aproape imposibil sa o faci singur. Merita sa efectuati astfel de lucrari numai in servicii auto specializate. Pentru informatii mai sigure, ar trebui sa contactati service-ul auto. Avem mesteri care vor face totul pentru tine cu calitate superioara si la un pret ieftin! Daca aveti intrebari, sunati la +37368257576 sau trimiteti un mesaj completand formularul. Serviciile noastre populare:depozitare anvelope, iluminat auto, montare anvelope la fata locului.

Inregistrarea serviciului
Unde pot inlocui parbrizul in Chisinau?

In centrul nostru de service auto, oferim un serviciu pentru inlocuirea parbrizului pe masina. Oferim o garantie a calitatii, procedura este efectuata de specialisti calificati care utilizeaza cele mai noi echipamente.

In ce caz trebuie sa inlocuiesc parbrizul?

In caz de deteriorare a parbrizului, trebuie sa contactati serviciul auto. Chiar si cele mai mici fisuri si zgarieturi pot interfera cu o calatorie confortabila si sigura. In serviciul auto, la randul sau, vi se va recomanda exact ce trebuie facut – repararea sau inlocuirea.

Cat dureaza inlocuirea parbrizului?

Este recomandabil sa lasati masina o zi intr-o statie de service, deoarece etansantul adeziv se intareste destul de mult timp, dar exista marci mai scumpe care va permit sa finalizati inlocuirea parbrizului in 3-4 ore.

Ce alte servicii sunt incluse in repararea caroseriei?

In sectiunea de reparatii a caroseriei, va putem oferi servicii precum:

  • Repararea barei de protectie
  • Indepartarea ruginii
  • Indepartarea fisurilor parbrizului
  • Sudarea plasticului
Sus