Inregistrare pentru serviciu Reparatie motor

Repararea motorului auto

Daca o masina are suflet, acesta trebuie sa fie in motor. La urma urmei, acesta este centrul mecanismului. Capacitatea de functionare si siguranta pe drum depind in mare masura de fiabilitatea acestuia. Dar resursa motorului nu este nelimitata. Nu asteptati pana cand unitatea se defecteaza. Este necesar sa diagnosticati si sa faceti o revizie a motorului la timp. Este necesar sa se efectueze diagnosticarea si revizia motorului autovehiculului in timp util. De regula, motorul este capabil sa reziste aproximativ 200 de mii de kilometri fara reparatii majore. Apoi puterea sa scade si unele parti chiar se defecteaza. Dar se intampla, de asemenea, ca unitatea de putere sa-si piarda eficienta mai devreme.

Serviciu
Pret
Schimbarea motorului
din lei
Reparatii generale la motor
din 500 lei
Reglarea supapelor
din 750 lei
Masurarea compresiei
din 80 lei
Inlocuirea turbinei
din 500 lei
Reparatie chiulasa
din 500 lei
Inlocuirea inelelor si capacelor pistonului
din 500 lei
Inlocuirea suportului motorului
din 450 lei
Inlocuirea scripetelui arborelui cotit
din lei
Inlocuirea senzorului arborelui cotit
din lei
Inlocuirea senzorului arborelui cu came
din lei
Inlocuiti senzorul de detonare
din lei
Inspectia motoarelor defecte
din lei
Instalare turbina
din lei
Inlocuirea curelei de transmisie a ventilatorului
din lei
Inlocuirea lantului arborelui cotit
din lei
Inlocuirea pompei sistemului de racire
din lei
Inlocuirea curelei de servodirectie
din 140 lei
Inlocuirea curelei alternatorului
din 150 lei
Serviciu
Pret
Inlocuirea curelei de distributie
din 150 lei
Inlocuire lant de distributie
din 500 lei
Inlocuirea curelei de aer conditionat
din 140 lei
Inlocuirea garniturii colectorului de admisie si evacuare
din 350 lei
Inlocuirea kitului de sincronizare
Inlocuirea motorului de actionare
Inlocuirea unui motor ABS
Curatarea supapei egr
Schimbare arbore cotit
Modificarea capului de cilindru
Repararea arborelui cu came
Asamblarea motorului
din 500 lei
Inlocuire alternator
Inlocuirea debitmetrului de aer
Inlocuirea garniturii capacului supapei
Inlocuirea garniturii arborelui cotit
Inlocuirea garniturii de ulei a arborelui cu came
Inlocuirea hidrocompensatorului

Ce scurteaza durata de viata a motorului

Uzura motorului depinde in mare masura de modul in care este utilizat vehiculul. Durata de viata a motorului este scurtata din cauza combustibilului neadecvat. Nu fiecare sofer stie, ca este necesar sa se completeze combustibilul cu exact un astfel de numar octanic, care sa corespunda instructiunilor producatorului automobilului.

Un alt factor este turatiile ridicate si scazute ale motorului. Ambele duc la o sarcina excesiva si, in consecinta, la epuizarea unitatii. Numarul optim de turatii a motorului este de 2-3 mii pe minut.

Un alt punct important este schimbarea uleiului la timp si monitorizarea nivelului acestuia. Ar trebui sa fiti vigilent de o cheltuiala mare. Petele uleioase vor raporta, de asemenea, problema.

Nu toata lumea stie ca pe vreme rece este necesara incalzirea motorului, chiar daca porneste fara el. In caz contrar, motorul sufera sarcini ascutite si puternice. Prin urmare, la temperaturi sub zero, asigurati-va ca cheltuiti 5 minute pentru aceasta procedura.

Va preintampinam despre lucrurile de mai sus, ca sa nu faceti revizia motorului masinii mai devreme, decat va fi timpul.

Cum sa recunoasteti ca sunt necesare reparatii ale motorului diesel

Este usor sa intelegeti ca sufletul automobilului are nevoie de ajutor. Pentru a nu pierde momentul, trebuie sa fii atent la masina ta. Daca motorul se supraincalzeste, consumul de combustibil a devenit mai mare decat de obicei, au aparut zgomote, a iesit fum albastrui din teava de esapament, iar cursa a devenit inactiva, este timpul sa reparati motoarele diesel in Chisinau. Nu amanati vizita la autoservice. La urma urmei, o astfel de intarziere poate duce la surprize neplacute pe drum.

Efectuati reparatia curenta a motorului auto la profesionisti

Daca sunteti in cautarea de reparatie motor la pret bun in Chisinau, va rugam sa contactati serviciul nostru auto. Angajatii Anvelopele.md vor verifica imediat totul si vor face la pret convenabil revizie motor. Expertii nostri efectueaza si reparatii de motoare diesel. Suntem mereu gata sa va servim. Vom efectua lucrari de orice complexitate in cel mai scurt timp posibil. Acordati atentie sunetelor si vibratiilor masinii la timp si solicitati in mod regulat diagnostice. Motorul va va multumi.

Unde in Chisinau sa reparam motorul? Unde in Chisinau sa reparam motorul?

Service auto Anvelopele.md ofera servicii de calitate la cele mai accesibile preturi in Chisinau. Servicii profesionale pentru masina dvs. de la o echipa de adevarati maestri ai mestesugului lor.

Unde trebuie sa ma adresez pentru repararea motoarelor in Moldova? Unde trebuie sa ma adresez pentru repararea motoarelor in Moldova?

Puteti face o programare la noi pentru repararea motoarelor auto completand o cerere pe site-ul nostru sau sunand la + 373 60 336 236. Oferim servicii profesionale in timp scurt si la cele mai mici preturi din Moldova.

Cum sa intelegeti ca motorul este defect si necesita reparatii? Cum sa intelegeti ca motorul este defect si necesita reparatii?

Recunoasterea unei defectiuni a motorului este usor. Supraincalzirea, consumul crescut de combustibil, fumul albastrui din teava de esapament - toate acestea sunt semne ale functionarii incorecte a motorului cu ardere interna. Daca gasiti astfel de probleme, ar trebui sa contactati imediat specialistii pentru a remedia defectiunea.

Ce alte servicii ofera service-ul dumneavoastra auto? Ce alte servicii ofera service-ul dumneavoastra auto?

Service-ul nostru auto include urmatoarele servicii:

  • repararea trenului de rulare
  • intretinere
  • repararea caroseriei
  • repararea sistemului de racire
  • repararea transmisiei
  • diagnosticare tehnica si informatica
  • reparatii electrice
  • repararea sistemului de combustibil


Precum si servicii suplimentare.

Вы пришли не из поисковой системы!
Sus to-top.png