Vezi toate serviciile
Inregistrare pentru serviciu Reparatie motor

Reparatie motor

Daca o masina are suflet, trebuie sa fie in motor. La urma urmei, acesta este centrul mecanismului. Deficienta si siguranta pe drum depind in mare masura de fiabilitatea acestuia. Dar resursa motorului nu este nelimitata. Nu asteptati pana cand unitatea se defecteaza. Este necesar sa diagnosticati si sa reparati in timp util motorul. De regula, motorul poate rezista aproximativ 200 de mii de kilometri fara reparatii majore. Apoi puterea sa scade si unele parti chiar se defecteaza. Dar se intampla si ca unitatea de putere sa-si piarda eficienta mai devreme.

Serviciu
Pret
Reparatii generale la motor
din 500 lei
Reglarea supapelor
din 750 lei
Masurarea compresiei
din 80 lei
Inlocuirea turbinei
din 500 lei
Reparatie chiulasa
din 500 lei
Inlocuirea inelelor si capacelor pistonului
din 500 lei
Serviciu
Pret
Inlocuirea suportului motorului
din 450 lei
Inlocuirea curelei de servodirectie
din 140 lei
Inlocuirea curelei alternatorului
din 150 lei
Inlocuirea curelei de distributie
din 150 lei
Inlocuire lant de distributie
din 500 lei
Inlocuirea curelei de aer conditionat
din 140 lei

 

Ceea ce scurteaza durata de viata a motorului

Uzura motorului depinde in mare masura de modul in care este utilizat vehiculul. Durata de viata a motorului este scurtata de combustibilul neadecvat. Nu toata lumea stie ca este necesar sa umpleti combustibilul cu un astfel de numar octanic care corespunde instructiunilor producatorului auto.
Un alt factor este turatia mare si scazuta a motorului. Ambele duc la o sarcina excesiva si, ca urmare, la epuizarea unitatii. Numarul optim de rotatii ale motorului este de 2-3 mii pe minut.
Un alt punct important este schimbarea uleiului la timp si monitorizarea nivelului acestuia. Ar trebui sa fiti atenti la o cheltuiala mare. Petele uleioase vor raporta, de asemenea, o problema.
Nu toata lumea stie ca pe vreme rece este necesara incalzirea motorului, chiar daca porneste fara el. In caz contrar, motorul sufera sarcini ascutite si puternice. Prin urmare, la temperaturi sub zero, asigurati-va ca petreceti 5 minute acestei proceduri.


Cum sa recunosti problemele

Este usor sa intelegi ca sufletul unei masini are nevoie de ajutor. Pentru a nu rata momentul, trebuie sa fii atent la masina ta. Daca motorul se supraincalzeste, consumul de combustibil a devenit mai mare decat in mod obisnuit, au aparut lovituri, a iesit fum albastrui din teava de esapament, iar cursa a devenit in gol, este timpul sa apelam la specialisti. Nu amanati vizita la atelierul de reparatii auto. La urma urmei, o astfel de intarziere poate duce la surprize neplacute pe drum.

Depanati de catre profesionisti

Daca sunteti in cautarea unde sa reparati un motor auto in Chisinau, va rugam sa contactati service-ul nostru auto. Angajatii anvelopele.md vor verifica imediat totul si il vor repara cu inalta calitate. Expertii nostri efectueaza si reparatii de motoare diesel. Suntem mereu gata sa va servim. Sa executam lucrari de orice complexitate in cel mai scurt timp posibil. Acordati atentie la timp la sunetele si vibratiile masinii si cautati in mod regulat diagnostice. Motorul va va multumi.

Unde in Chisinau sa reparam motorul?

Service auto Anvelopele.md ofera servicii de calitate la cele mai accesibile preturi in Chisinau. Servicii profesionale pentru masina dvs. de la o echipa de adevarati maestri ai mestesugului lor.

Cum sa ajung la tine pentru repararea motorului masinii?

Puteti face o programare la noi pentru repararea motoarelor auto completand o cerere pe site-ul nostru sau sunand la + 373 60 336 236. Oferim servicii profesionale in timp scurt si la cele mai mici preturi din Moldova.

Cum sa intelegeti ca motorul este defect si necesita reparatii?

Recunoasterea unei defectiuni a motorului este usor. Supraincalzirea, consumul crescut de combustibil, fumul albastrui din teava de esapament - toate acestea sunt semne ale functionarii incorecte a motorului cu ardere interna. Daca gasiti astfel de probleme, ar trebui sa contactati imediat specialistii pentru a remedia defectiunea.

Sus