Vezi toate serviciile

Inlocuirea tamburului de frana

Pret: din 200 lei

Tamburul de frana este componenta centrala a sistemului de franare si este actionat de placutele de frana in timpul franarii. Este necesar sa inlocuiti tamburul de frana atunci cand are defectiuni mecanice. Este foarte important sa inlocuiti toate placutele sau tamburele. Ar trebui sa inlocuiti si tamburele din spate daca franele zdranganesc in timpul functionarii, daca rotile scartaie cand franati. Specialistii nostri intr-un service auto vor determina uzura tamburului de frana prin eliberarea carcasei tamburului si prin diametrul interior. Angajam numai profesionisti care isi desfasoara cu competenta munca la inlocuirea tamburilor de frana.

Inregistrarea serviciului
Cat de des trebuie schimbate tamburele de frana?

De regula, durata de viata a tamburelor de frana este de 80 - 90.000 de mii de kilometri, dupa care se recomanda inlocuirea lor cu altele noi.

Unde sa mergi in Chisinau pentru a inlocui tamburele de frana?

Atelierul nostru de reparatii auto va poate inlocui tamburele de frana. Expertii nostri au o vasta experienta, iar toate reparatiile sunt efectuate cu echipamente moderne.

Cat costa inlocuirea tamburului de frana al masinii?

Costul inlocuirii tamburilor de frana poate varia foarte mult. Costul final depinde de modelul si anul de fabricatie al masinii. Consultati-va cu expertii pentru informatii despre pretul final pentru acest serviciu.

Cum sa va inregistrati in service-ul dumneavoastra specializat pentru masini?

Pentru a va inregistra in centrul nostru auto, trebuie sa sunati la numarul de telefon + 373 60 336 236 sau sa completati o cerere direct pe site-ul nostru. Ne bucuram mereu de clienti noi si suntem gata sa oferim servicii de cea mai inalta calitate.

Sus