Diagnosticarea capacului de praf al articulatiei sferice

Capacul de protectie impotriva prafului pentru articulatia sferica este un manson de cauciuc care protejeaza articulatia de murdarie, resturi si umiditate. Este important sa pastrati capacul de praf al articulatiei sferice in stare buna, deoarece un capac rupt sau deteriorat poate duce la defectarea prematura a acestei parti importante a transmisiei vehiculului dumneavoastra.

Ce este o articulatie sferica si de ce are nevoie de o anterecheta?

O articulatie sferica este un dispozitiv mecanic care asigura o transmisie lina a puterii intre doi arbori nealiniati. Aceasta este formata din mai multe componente: o carcasa, o traversa si o antera. Carcasa tine traversa in pozitie, in timp ce pulberile mentin lubrifiantul in interiorul articulatiei.

Capacul de praf al articulatiei sferice este un manson cilindric care aluneca peste articulatia sferica. Acesta este fabricat din cauciuc flexibil care permite articulatiei sa se miste liber. De asemenea, marginea prafuielii are o buza speciala care etanseaza articulatia de murdarie, resturi si umiditate.

De ce ar trebui sa va diagnosticati capacul de praf al articulatiei sferice?

Exista cateva motive pentru care aveti nevoie de o diagnosticare a capacului de praf al articulatiei dumneavoastra sferice. 

In primul rand, murdaria, resturile si umiditatea pot patrunde in articulatia sferica printr-o carcasa rupta sau deteriorata. Acest lucru poate duce la uzura prematura si la defectarea articulatiei. 

In al doilea rand, un praf de praf rupt sau deteriorat poate cauza scurgerea lubrifiantului din articulatie. Acest lucru poate cauza supraincalzirea si defectarea prematura a articulatiei.

Capacul de protectie impotriva prafului pentru articulatia sferica este proiectat pentru un kilometraj de 60-90 de mii de kilometri. Iata cateva dintre simptomele unui capac de praf al balamalei uzat:

  • Pocnete sau pocnituri la rotirea volanului.
  • Vibratii in timpul conducerii.
  • Scurgere de lubrifiant din articulatia sferica.
  • Dificultate in rotirea volanului.

Daca observati oricare dintre simptomele de mai sus, este important ca un mecanic calificat sa va diagnosticheze capacul de praf al articulatiei cu piston. Un capac de praf rupt sau deteriorat poate duce la reparatii costisitoare la transmisia si sasiul masinii dumneavoastra.

De ce ar trebui sa va diagnosticati capacul de praf al articulatiei de piston la Anvelopele Service Auto?

Si acesti mecanici cu inalta calificare ii puteti gasi la Anvelopele Auto Service! Diagnosticarea capacului de praf in service-ul nostru auto este rapida si ieftina! Specialistii nostri au o experienta uriasa in domeniul transmisiilor auto! Va vom verifica articulatia sferica in cel mai scurt timp posibil, sunati la +373 60 336 236 si faceti o programare la o ora convenabila pentru dumneavoastra. De asemenea, puteti vizita service-ul nostru auto din Chisinau pe Calea Basarabiei 46, Anvelopele.md!

Diagnosticarea capacului de praf al articulatiei sferice 1Diagnosticarea capacului de praf al articulatiei sferice 2Diagnosticarea capacului de praf al articulatiei sferice 3Diagnosticarea capacului de praf al articulatiei sferice 4Diagnosticarea capacului de praf al articulatiei sferice 5Diagnosticarea capacului de praf al articulatiei sferice 6
Inregistrarea serviciului
Вы пришли не из поисковой системы!
Sus to-top.png