Indreptare tabla auto fara vopsire

Ati avut un accident minor care v-a lasat cu o lovitura pe masina? Acest lucru poate strica aspectul masinii dvs. si chiar va poate face vehiculul mai putin valoros. Dar exista o solutie usoara si rapida la aceasta problema: incalzirea loviturilor. Incalzirea loviturilor este o modalitate sigura si eficienta de a indeparta zgarieturile si loviturile de pe masina dumneavoastra fara a deteriora vopseaua masinii.

Cum se indeparteaza urmele de zgarieturi si lovituri folosind temperatura?

Incalzirea adanciturilor foloseste caldura pentru a inmuia metalul din jurul adanciturii. Acest lucru permite indepartarea loviturii fara a deteriora vopseaua. Desfundarea fara vopsea prin temperatura este o subspecie de indreptare a caroseriei auto. 

De ce sa va dati masina la dezaburire fara vopsea?

Exista multe motive pentru care ati putea avea nevoie de dezaburirea prin caldura. Poate ca autoturismul dvs. a fost lovit cu masina sau ati lasat accidental o adancitura pe masina de la un carucior de cumparaturi. Poate ca ati fost lovit de o grindina foarte puternica sau o pietricica de sub rotile unei alte masini a zburat pur si simplu in masina dumneavoastra. Oricare ar fi motivul, incalzirea adanciturilor va va readuce masina la aspectul ei anterior.

Avantajele repararii zgarieturilor si a loviturilor la temperaturi ridicate:

  • Sigur si eficient. Incalzirea loviturilor este o modalitate neinvaziva si eficienta de a indeparta loviturile fara a deteriora vopseaua masinii dumneavoastra.
  • Rapid si usor. Incalzirea loviturilor este un proces rapid si usor, care poate fi realizat in cateva minute.
  • Accesibilitate. Incalzirea loviturilor este o optiune ieftina pentru indepartarea loviturilor.
  • Calitate ridicata. Incalzirea indoiturii nu lasa urme ale reparatiei.

Incalzirea danturii este o optiune excelenta pentru persoanele care doresc sa evite costurile ridicate ale reparatiei traditionale a danturii. Este, de asemenea, o alegere buna pentru cei care doresc sa pastreze vopseaua masinii lor in stare buna. 

Nu stii unde in Chisinau poti obtine dezaburire fara vopsea la un pret bun? Anvelopele Car Service va sta la dispozitie!

Daca ai nevoie de inlaturarea fara vopsea a loviturilor de pe portiera, prag sau capota, nu uita sa apelezi la maestrii de la Anvelopele car service. Acestia vor putea sa evalueze daunele suferite de masina dumneavoastra si sa va recomande cea mai buna solutie. Extractia de lovituri este o modalitate excelenta de a va readuce masina la aspectul de dinainte, fara a deteriora vopseaua.

Doriti sa aflati preturile pentru dezaburirea fara vopsea? Costul depinde de tipul de masina si de amploarea daunelor. Pentru a estima costul lucrarilor, va rugam sa contactati linia de asistenta telefonica Anvelopele la numarul +373 60 336 236. De asemenea, puteti vizita service-ul nostru auto din Chisinau pe Calea Basarabiei 46, Anvelopele.md!

Deservim in urmatoarele raioane: Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Indepartare denivelari pe caroserie 1Indepartare denivelari pe caroserie 2Indepartare denivelari pe caroserie 3Indepartare denivelari pe caroserie 4Indepartare denivelari pe caroserie 5Indepartare denivelari pe caroserie 6
Inregistrarea serviciului
Вы пришли не из поисковой системы!
Sus to-top.png