Vopsirea masinii pas cu pas

Masina ta arata putin mai rau pentru uzura? A fost implicata intr-un accident sau pur si simplu s-a decolorat in timp? Daca da, poate va intrebati daca nu cumva este timpul sa va vopsiti masina.

Pictura auto pas cu pas: nuantele procesului.

Vopsirea masinii pas cu pas este un proces care include indepartarea vopselei vechi, amorsarea suprafetei si aplicarea de vopsea noua. Cu o ingrijire si o intretinere corespunzatoare, noua vopsea a masinii dvs. va dura ani de zile.

De ce aveti nevoie de o vopsire auto in etape?

Exista multe motive pentru care este posibil sa aveti nevoie sa va vopsiti masina. Iata cateva dintre cele mai frecvente motive:

  • O noua vopsire va ajuta la readucerea masinii dvs. la aspectul de odinioara, sporind atractivitatea acesteia si sentimentele dvs. de a detine o asemenea frumusete.
  • O vopsire de calitate va creste valoarea de revanzare a masinii dvs. cu zeci sau chiar sute de mii de lei.
  • Vopseaua noua va ajuta la protejarea masinii dvs. de soare, ploaie, zapada si alte conditii meteorologice dure.
  • Vopseaua noua va ajuta la ascunderea zgarieturilor, a micilor lovituri, a cioburilor si a altor daune post-accident ale masinii dumneavoastra.
  • Daca v-ati plictisit de aceeasi culoare veche, o vopsire auto pas cu pas ii va da masinii dvs. un aspect nou si proaspat.
  • O noua vopsire poate contribui la eficientizarea energetica a masinii dvs. prin reflectarea caldurii departe de suprafata, ceea ce face ca masina sa aiba nevoie de mai putina energie pentru a raci interiorul si motorul.
  • O noua vopsire poate ajuta la prevenirea ruginii si a coroziunii prin crearea unei bariere intre metal si mediul exterior.
  • O noua vopsire va face ca masina dumneavoastra sa fie mai usor de curatat, facandu-o mai rezistenta la murdarie si murdarie.
  • O noua vopsire poate da masinii dvs. un aspect mai luxos, facand-o sa para stralucitoare si scumpa, ca si cum ar fi abia iesita din salonul de prezentare.

Nu sunteti sigur de unde sa obtineti o vopsire auto pas cu pas la un pret scazut? Anvelopele Auto Service va sta la dispozitie!

Daca sunteti in cautarea unei modalitati de a imbunatati aspectul, valoarea si protectia masinii dumneavoastra, ar trebui sa luati in considerare o vopsire auto pe etape. 

Iar maestrii de la Anvelopele Auto Service vor fi bucurosi sa va ajute sa schimbati culoarea masinii dumneavoastra, sa ii redati aspectul de odinioara si sa adaugati o nota de individualitate exteriorului masinii dumneavoastra!

Sunteti interesat de vopsirea auto pas cu pas? Doar contactati operatorii nostri de la linia fierbinte la +373 60 336 236 pentru consultanta si programare. Acestia va vor raspunde la orice intrebare. De asemenea, puteti vizita service-ul nostru auto din Chisinau pe Calea Basarabiei 46, Anvelopele.md!

Deservim in urmatoarele raioane: Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Pictura auto pas cu pas 1Pictura auto pas cu pas 2Pictura auto pas cu pas 3Pictura auto pas cu pas 4Pictura auto pas cu pas 5Pictura auto pas cu pas 6
Inregistrarea serviciului
Вы пришли не из поисковой системы!
Sus to-top.png