Instalarea unei turbine auto

Instalarea unei turbine este un proces sofisticat de modificare a unui motor cu combustie interna, care utilizeaza gazele de esapament ca sursa suplimentara de energie pentru a pompa aer in motor, ceea ce aduce cu sine o serie de avantaje.

De ce ar trebui ca masina dumneavoastra sa fie turbo comprimata?

Montarea unei turbine prezinta o serie de avantaje:

  • Eficienta sporita a motorului dumneavoastra cu ardere interna.

  • Reducerea costurilor cu combustibilul.

  • Creste puterea de iesire a motorului cu 30-40%.

Pentru a monta o turbina trebuie sa o faceti corect, deoarece diferite motoare au diametre diferite ale tevilor de esapament si de aer.

Exista, de asemenea, specificatii de instalare in functie de tipul de motor.

Exista o diferenta uriasa intre montarea unei turbine pe un motor cu carburator si un motor cu injector. Un motor cu injector injecteaza combustibilul dupa amestecare, in timp ce un motor cu carburator doar il lasa sa curga.

De ce ar trebui ca o turbina sa fie instalata de profesionisti?

Pentru a instala o turbina, trebuie sa se faca o multime de lucruri pregatitoare. Identificarea tipului de motor si a sistemului, selectarea tipului potrivit de turbina, pregatirea motorului pentru instalare. Si, dupa cum v-ati putea imagina, lucrul la un motor este un proces de precizie aproape chirurgicala care necesita o echipa de mecanici foarte bine pregatiti, precum si echipamente de diagnosticare sofisticate. 

Ati decis ca montarea turbinei este ceea ce va trebuie, dar sunteti ingrijorat de pret? La centrul nostru de service auto veti gasi un pret rezonabil si un nivel ridicat de profesionalism. Maestrii nostri sunt capabili sa efectueze instalarea de turbine pe orice masina. Nu trebuie decat sa ne sunati la +373 60 336 236 pentru sfaturi. Sau vizitati atelierul nostru auto din Chisinau pe Calea Basarabiei 46, Anvelopele.md

Deservim in urmatoarele raioane: Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Instalare turbina 1Instalare turbina 2Instalare turbina 3Instalare turbina 4Instalare turbina 5Instalare turbina 6
Inregistrarea serviciului
Вы пришли не из поисковой системы!
Sus to-top.png