Echilibrarea bateriei de inalta tensiune

Bateria de inalta tensiune este o componenta critica a unui vehicul electric care determina autonomia, performanta si durata de viata generala a vehiculului dumneavoastra. In timp, celulele din baterie pot deveni dezechilibrate, ceea ce poate duce la o serie de probleme.

Ce este o baterie de inalta tensiune?

O baterie de inalta tensiune este un tip de baterie reincarcabila care se utilizeaza la vehiculele electrice. Aceasta este alcatuita dintr-un numar de celule individuale care sunt conectate intre ele. Fiecare celula are o tensiune specifica, iar tensiunea totala a bateriei este determinata de numarul de celule si de tensiunile lor individuale.

Cand ar putea avea nevoie masina ta de o echilibrare a bateriei de inalta tensiune?

Exista mai multe motive pentru care masina dumneavoastra ar putea avea nevoie de o echilibrare a bateriei de inalta tensiune. 

  1. Unul dintre motive este deteriorarea bateriei sau lasarea acesteia in gol pentru o perioada lunga de timp, ceea ce duce la oxidarea contactelor. 
  2. Un alt motiv este acela de a restabili eficienta si autonomia motorului.

Simptomele unei baterii dezechilibrate:

  • Autonomie redusa.
  • Performanta redusa a motorului.
  • Citiri incorecte ale indicatorului bateriei.
  • Lumini de avertizare de pe tabloul de bord aprinse.

Echilibrarea bateriei de inalta tensiune a autovehiculului dumneavoastra este o procedura de intretinere importanta care poate contribui la imbunatatirea performantelor si la prelungirea duratei de viata a acesteia. Daca va confruntati cu oricare dintre simptomele de mai sus, este recomandat sa va echilibrati urgent bateria de catre profesionistii calificati de la Anvelopele Car Service!

Nu stii unde in Chisinau iti poti echilibra bateria de inalta tensiune? Anvelopele Car Service iti sta la dispozitie!

Echilibrarea unei probleme de inalta tensiune este un proces rapid si relativ usor pentru mecanicii auto profesionisti de la Anvelopele Service Auto!

Pentru a programa o programare pentru echilibrarea bateriei, va rugam sa ne contactati la +373 60 336 236. De asemenea, puteti vizita service-ul nostru auto din Chisinau pe Calea Basarabiei 46, Anvelopele.md!

Vom fi bucurosi sa va ajutam sa asigurati buna functionare a automobilului dvs. electric!

Deservim in urmatoarele raioane: Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Echilibrarea bateriilor de inalta tensiune 1Echilibrarea bateriilor de inalta tensiune 2Echilibrarea bateriilor de inalta tensiune 3Echilibrarea bateriilor de inalta tensiune 4Echilibrarea bateriilor de inalta tensiune 5Echilibrarea bateriilor de inalta tensiune 6
Inregistrarea serviciului
Вы пришли не из поисковой системы!
Sus to-top.png