Inlocuire pompa servodirectie

Una dintre functiile uleiului in servodirectie si motoare este sa indeparteze murdaria din sistem Este important deoarece toate sistemele auto care functioneaza cu fluide sunt supuse murdariei, ceea ce duce la inlocuirea pompei servodirectiei.

Un sfat important este schimbarea uleiului ori de cate ori exista intretinere la vehicul, deoarece unul dintre factorii care reduc durata de viata a servodirectiei si a motoarelor este saturatia din cauza excesului de impuritati.

Principalul avantaj al servodirectiei este usurinta de condus, cu mult mai multa manevrabilitate si care necesita mult mai putin efort fizic din partea soferilor. Asta pentru ca sistemul hidraulic ajuta la cresterea fortei aplicate, ceea ce ajunge sa reduca munca si sa faca conducerea mai confortabila.

Principalele defectiuni care duc la inlocuirea pompei servodirectiei

  1. Scurgeri in caseta de directie

Cand exista scurgeri in caseta de directie, vehiculul emite zgomote care demonstreaza lipsa de ulei in sistemul de servodirectie. Aceasta scurgere apare in dispozitivul de retinere a mecanismului de directie, din cauza uzurii cauzate de timpul pe cremaliera. Astfel, daca piesa afectata nu este reparata, alte parti ale sistemului de servodirectie vor fi deteriorate.

  1. Scurgerea pompei de directie

In acest caz, elementul deteriorat este si elementul de retinere si, ca si in cazul oricarui tip de scurgere, reparatia trebuie facuta imediat.

  1. Scurgeri in furtunurile de presiune sau de retur

Scurgerile in furtunurile de presiune sau de retur ale sistemului de servodirectie, apar din cauza rupturii/fisurilor furtunului care pot fi cauzate din cauza defectiunilor de fabricatie sau din cauza timpului de utilizare depasit.

Alegeti Anvelopele.md pentru inlocuirea pompei servodirectiei

Pe langa faptul ca oferim servicii garantate, pret inlocuire pentru pompa servodiretie corect si competitiv, folosim echipamente moderne precum si servicii specializate pentru a rezolva rapid si eficient cerintele clientilor nostri. Acum ca stiti care sunt principalele defectiuni ale pompei servodirectiei, fiti atenti la semnele de probleme in vehiculul dumneavoastra si daca banuiti o problema, veniti la auto service Chisinau Botanica, Anvelopele.md.

Daca aveti nevoie de orice serviciu, contactati-ne la numarul + 373 60 336 236.

Deservim in urmatoarele raioane: Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Inlocuirea pompei servodirectiei 1Inlocuirea pompei servodirectiei 2Inlocuirea pompei servodirectiei 3Inlocuirea pompei servodirectiei 4Inlocuirea pompei servodirectiei 5Inlocuirea pompei servodirectiei 6
Inregistrarea serviciului
Вы пришли не из поисковой системы!
Sus to-top.png