Inlocuirea garniturii colectorului de admisie si evacuare

Pret: din 350 lei

Garnitura colectorului de admisie are sarcina de a distribui amestecul aer-combustibil la fiecare dintre cilindri. Sunt o componenta cruciala pentru cresterea performantei si eficientei, reducerea poluantilor si a consumului de combustibil. Atat lungimea canalelor galeriei de admisie, cat si componentele precum supapele de turbionare si supapele de inversare a debitului au o influenta asupra gradului de umplere si, odata cu acesta, asupra gradului de eficienta globala a unui motor cu ardere.

Simptome care indica inlocuirea garniturii colectorului de admisie si evacuare

  • Pornirea motorului gresit, scade puterea, acceleratia si consum redus de combustibil. Unul dintre cele mai comune simptome ale unei probleme cu garniturile galeriei de admisie sunt problemele de performanta a motorului
  • Scurgerea lichidului de racire
  • Supraincalzirea motorului

Inlocuirea garniturii colectorului de admisie si evacuare

Puteti conduce masina cu galeria de admisie gresita?

Cu siguranta ca garnitura defecta a galeriei de admisie duce la aparitia unor defectiuni ale masinii, indeosebi functionarea neregulata la ralanti. Prin urmare, daca pe ecranul motorului de service inca nu a aparut un indicator luminos, puteti conduce masina linistit inca, cateva luni. In momentul in care apar probleme de scurgeri de lichide sau masina nu merge bine, atunci efectuati neaparat inlocuirea garniturii.

De ce trebuie efectuata inlocuirea garniturii colectorului de admisie si evacuare

Defectiunile care apar in interiorul galeriilor de admisie, precum scurgerile in vid sau problemele cu supapele de reglare a admisiei, duc la consecinte grave care provoaca craparea sau indoirea galeriei de admisie. De aceea este important ca indiferent de amploarea unei fisuri, aceasta sa fie reparata sau chiar inlocuita garnitura colectorului de admisie si evacuare.

Asadar, fie ca doriti inlocuirea garniturii colectorului de admisie si evacuare existente, fie ca cautati o solutie pentru problema dvs. de scurgere, puteti avea incredere in service auto, Anvelopele.md.

Deservim in urmatoarele raioane: Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Inlocuirea garniturii colectorului de admisie si evacuare 1Inlocuirea garniturii colectorului de admisie si evacuare 2Inlocuirea garniturii colectorului de admisie si evacuare 3Inlocuirea garniturii colectorului de admisie si evacuare 4Inlocuirea garniturii colectorului de admisie si evacuare 5Inlocuirea garniturii colectorului de admisie si evacuare 6
Inregistrarea serviciului
Вы пришли не из поисковой системы!
Sus to-top.png