Repararea arcului auto

Pasajele rotilor masinii dvs. sunt esentiale pentru a proteja caroseria de murdarie, resturi si praf de pe sosea. Cu toate acestea, in timp, acestea se pot deteriora, ceea ce poate duce la probleme mult mai grave. Dar haideti sa trecem la subiect.

Ce presupune repararea arcului masinii?

Repararea arcadelor auto - o procedura relativ simpla, pe care maestrii o efectueaza in cateva ore. Zona deteriorata este mai intai curatata, iar apoi o noua bucata de tabla este sudata in locul ei. Sudurile sunt apoi curatate, iar zona este vopsita pentru a se potrivi cu tonul restului masinii.

De ce ati putea avea nevoie de reparatii de arcuri la o masina?

Exista mai multe motive pentru care este posibil sa aveti nevoie de repararea arcadelor masinii dumneavoastra. Murdaria, resturile si sarea de pe sosea se pot acumula pe arcadele deteriorate, ceea ce poate duce la rugina si coroziune. Ignorarea problemei va duce la putrezirea extinsa a caroseriei si va necesita reparatii costisitoare. 

Repararea arcurilor masinii comporta urmatoarele beneficii:

  • Protejeaza caroseria impotriva deteriorarii fizice.
  • Previne rugina si coroziunea.
  • Elimina scurgerile de caroserie.
  • Imbunatateste aspectul masinii.

Nu stiti unde in Chisinau se efectueaza reparatia arcurilor auto la un pret bun? Service-ul auto Anvelopele va sta la dispozitie!

In service-ul nostru auto Anvelopele a adunat cei mai buni maestri din Chisinau la lucrari de caroserie! Dispunem de cel mai modern echipament pentru lucrari de reparatie a metalului masinii.

Nu vom avea nicio problema sa reparam arcurile masinii fara sudura, de exemplu, cu ajutorul rasinii epoxidice sau a fibrei de sticla.

Pentru a face o programare pentru reparatia rapida a arcadelor si pragurilor, contactati service-ul auto Anvelopele la numarul de telefon +373 60 336 236 pentru consultatie si programare. Operatorii liniei directe sunt gata sa va raspunda la orice intrebare! Service-ul nostru auto din Chisinau se afla pe Calea Basarabiei 46, Anvelopele.md!

Repararea arcului 1Repararea arcului 2Repararea arcului 3Repararea arcului 4Repararea arcului 5Repararea arcului 6
Inregistrarea serviciului
Вы пришли не из поисковой системы!
Sus to-top.png