Inlocuirea sasiurilor automobilului

Puntea spate face parte din sistemul de transmisie al vehiculelor cu tractiune integrala si cu tractiune spate si este conceputa pentru a transmite rotirea arborelui de transmisie catre roti.

Faptul ca puntea este o parte esentiala a miscarii automobilului inseamna ca defectiunile, uzura si defectiunile sale sunt critice si trebuie sa fie tratate urgent pentru a fi reparate sau inlocuite.

Cum stii daca ai nevoie de o inlocuire a puntii spate?

Defectiunile si uzura puntii spate sunt foarte usor de identificat daca va puteti da seama ca aveti urmatoarele probleme cu vehiculul dvs:

  • Se aude un vuiet, un pocnet, o bataie intermitenta, o scartaitura in partea din spate a vehiculului.

  • Vibratii excesive in interiorul vehiculului.

Aceste cauze nu pot spune cu 100% certitudine ca puntea este defecta, dar arata ca ar trebui sa va duceti vehiculul la un garaj si sa fie verificat de un specialist. In cazul unei defectiuni, tehnicianul va decide daca puntea spate trebuie inlocuita sau daca o reparatie va fi suficienta. Nu asteptati prea mult timp pentru a merge la garaj, deoarece o problema cu puntea spate ar putea cauza o problema cu sistemul de directie al vehiculului dumneavoastra, ceea ce poate duce la un accident de masina.

La centrul nostru de service auto, tehnicienii nostri vor efectua diagnosticarea si inlocuirea puntii spate a unei masini, precum si depanarea tuturor avariilor aferente din vehiculul dumneavoastra. Va garantam siguranta, confortul si comoditatea conducerii autovehiculului dumneavoastra.

Daca aveti nevoie de inlocuirea puntii spate si va intereseaza pretul, apelati la centrul nostru de service auto la numarul de telefon +373 60 336 236 sau veniti la Chisinau, Calea Basarabiei 46, Anvelopele.md

Deservim in urmatoarele raioane: Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Inlocuirea sasiurilor 1Inlocuirea sasiurilor 2Inlocuirea sasiurilor 3Inlocuirea sasiurilor 4Inlocuirea sasiurilor 5Inlocuirea sasiurilor 6
Inregistrarea serviciului
Вы пришли не из поисковой системы!
Sus to-top.png