Eliminare, atenuare scartait in salonul automobilului

V-ati saturat de scartaieli si lovituri care vin din afara interiorului masinii dumneavoastra? Aceste zgomote pot fi enervante si deranjante si pot fi, de asemenea, un semn de piese uzate. Daca sunteti gata sa scapati de aceste zgomote, anti-carait interior auto este solutia perfecta.

Ce presupune antiscartait interior auto?

Lubrifiantul interior anti-carait este un spray sau un gel care se aplica pe piesele mobile din interiorul masinii tale. Tratamentul ajuta la lubrifierea pieselor si la reducerea frecarii, ceea ce le impiedica sa scartaie, sa clantane si sa faca zgomot.

Pentru ce ati putea avea nevoie de un tratament anti-carait interior?

Un tratament anti-carait interior va ajuta la:

  • Sa reduceti zgomotul si sa imbunatatiti experienta dumneavoastra de condus.
  • Prelungirea duratei de viata a componentelor interioare ale masinii dvs.
  • Sa va economisiti bani pe reparatii.
  • A da vehiculului dumneavoastra un sunet nou si luxos.
  • Sa cresteti valoarea de revanzare a masinii dvs.
  • Protejati-va masina de rugina si coroziune.

Nu stii unde se efectueaza antideraparea interiorului in Chisinau la un pret mic? Service-ul auto Anvelopele va sta la dispozitie!

Daca sunteti gata sa scapati de scartaielile si zdranganelile din interiorul masinii, tratamentul de antiscartaire a interiorului va va ajuta. Aceasta este o solutie simpla si accesibila, care va contribui la imbunatatirea sunetului in interiorul masinii si va va economisi bani la reparatia automobilului.

Iar maestrii de la service auto Anvelopele vor fi bucurosi sa efectueze tratamentul anti-carait al interiorului masinii dumneavoastra la un pret accesibil! Vom trata interiorul masinii dvs. in cel mai scurt timp posibil, astfel incat scartaiturile metalice sa nu va mai irite atunci cand conduceti!

Sunteti interesat de antiskrippe pentru interiorul masinii? Preturile mici si viteza mare de reparatie va asteapta in service-ul nostru auto! Contactati operatorii nostri la numarul +373 60 336 236 pentru consultatii si programari. De asemenea, puteti vizita service-ul nostru auto din Chisinau pe Calea Basarabiei 46, Anvelopele.md!

Deservim in urmatoarele raioane: Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Eliminare scartaituri in interiorul masinii 1Eliminare scartaituri in interiorul masinii 2Eliminare scartaituri in interiorul masinii 3Eliminare scartaituri in interiorul masinii 4Eliminare scartaituri in interiorul masinii 5Eliminare scartaituri in interiorul masinii 6
Inregistrarea serviciului
Вы пришли не из поисковой системы!
Sus to-top.png