Diagnosticarea pompei de benzina

Pompa de combustibil a autovehiculului dumneavoastra este o componenta importanta care furnizeaza combustibil catre motor. Daca pompa de combustibil se defecteaza, vehiculul dumneavoastra nu va porni sau nu va functiona eficient. O diagnoza a pompei de benzina va poate ajuta sa determinati daca sistemul de combustibil functioneaza corect si sa identificati sursa problemelor.

Ce presupune un diagnostic al pompei de benzina?

Diagnosticul pompei de benzina include, de obicei, verificarea tensiunii, amperajului si presiunii pompei de benzina. Un senzor de presiune a combustibilului poate fi utilizat pentru a masura presiunea combustibilului care intra in motor. Datele de la senzorul de presiune ajung la ECU al motorului si, de acolo, puteti extrage codurile de eroare pentru a identifica sursa problemei!

Cum iti poti da seama daca masina ta are nevoie de un diagnostic al pompei de benzina?

Exista o serie de simptome care pot indica o problema cu pompa de benzina a masinii dumneavoastra. Acestea includ:

  • Motorul are nevoie de mai mult timp decat de obicei pentru a porni.
  • Motorul se blocheaza atunci cand accelereaza.
  • Motorul sare o bataie.
  • Lumina de verificare a motorului se aprinde.
  • Se aude un clic dinspre rezervorul de combustibil atunci cand se roteste cheia.
  • Urme de combustibil sub vehicul.
  • Un miros de arsura din zona rezervorului de combustibil.

Daca observati oricare dintre aceste simptome, este important ca pompa de combustibil a vehiculului dumneavoastra sa fie diagnosticata cat mai curand posibil. 

O pompa de combustibil defecta va poate deteriora motorul si poate duce la reparatii costisitoare.

De ce ar trebui sa va diagnosticati pompa de benzina la Anvelopele Auto Service?

Este important sa va verificati periodic pompa de benzina, deoarece, daca este lasata de capul ei, se va scurge multa benzina. Preturile mici si rapiditatea serviciilor va asteapta in service-ul auto Anvelopele!
Daca sunteti ingrijorat de starea pompei de benzina a masinii dumneavoastra, faceti o programare la mecanicii nostri la numarul de telefon +373 60 336 236 si stabiliti o intalnire la o ora convenabila pentru dumneavoastra. De asemenea, puteti vizita service-ul nostru auto din Chisinau pe Calea Basarabiei 46, Anvelopele.md!

Deservim in urmatoarele raioane: Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Diagnosticarea pompei de benzina 1Diagnosticarea pompei de benzina 2Diagnosticarea pompei de benzina 3Diagnosticarea pompei de benzina 4Diagnosticarea pompei de benzina 5Diagnosticarea pompei de benzina 6
Inregistrarea serviciului
Вы пришли не из поисковой системы!
Sus to-top.png