Diagnosticarea articulațiilor omocinetice ale autovehiculului

Articulatia de viteza in unghi egal (EAVJoint) este o componenta importanta a sistemului de transmisie al vehiculului dumneavoastra. Aceasta piesa permite rotilor sa se roteasca la viteze diferite in timp ce vehiculul se intoarce, ceea ce este important pentru o directie lina. 

Ce este o articulatie CV?

O articulatie omocinetice este un tip de articulatie care permite o rotatie lina, chiar daca cei doi arbori conectati prin articulatie nu sunt paraleli. Acest lucru este important pentru conducerea masinilor, deoarece rotile trebuie sa se poata roti la viteze diferite atunci cand masina se intoarce. Articulatiile sunt, de obicei, realizate din metal si cauciuc si sunt situate in axele fata si spate ale unei masini, ele fiind separate ca articulatii interioare si exterioare. O articulatie CV arata ca o grenada din Primul Razboi Mondial, motiv pentru care pasionatii de automobile au adoptat denumirea de grenada auto.

De ce ar trebui sa obtineti un diagnostic al unei articulatii omocinetice?

Dupa cum am mentionat mai sus, articulatiile sferice sunt esentiale pentru o directie lina. Daca articulatia CV cedeaza, aceasta poate cauza o serie de probleme care ingreuneaza controlul masinii dumneavoastra. Iata cateva simptome de functionare defectuoasa si de uzura care necesita un diagnostic de grenada:

  • Vibratii notabile.
  • Ciocanituri sau macinare la viraje.
  • Alunecarea treptelor de viteza la viraje.
  • Dificultati in viraje.
  • Miros de arsura din zona articulatiei sferice.
  • Scurgere de lubrifiant din capacul de praf al articulatiei sferice.

Daca va confruntati cu oricare dintre aceste simptome, este important sa va supuneti cat mai repede la verificarea articulatiilor CV de catre un mecanic calificat, deoarece masina dumneavoastra creeaza o situatie de urgenta pe sosea.

De ce ar trebui sa va faceti diagnosticarea articulatiilor omocinetice ale autovehiculului la service-ul auto Anvelopele?

Maestrii din service-ul nostru auto vor diagnostica orice articulatie sferica la cel mai mic pret din Chisinau. Service-ul nostru auto dispune de toate echipamentele avansate pentru diagnosticarea oricaror sisteme ale masinii. Diagnosticarea rotitei interne? Nici o problema! Doar sunati-ne la numarul de telefon +373 60 336 236 si faceti o programare la o ora convenabila pentru dvs. De asemenea, puteti vizita service-ul nostru auto din Chisinau pe Calea Basarabiei 46, Anvelopele.md!

Deservim in urmatoarele raioane: Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Diagnosticare articulatii omocinetice 1Diagnosticare articulatii omocinetice 2Diagnosticare articulatii omocinetice 3Diagnosticare articulatii omocinetice 4Diagnosticare articulatii omocinetice 5Diagnosticare articulatii omocinetice 6
Inregistrarea serviciului
Вы пришли не из поисковой системы!
Sus to-top.png