Lipirea barei de protecție a vehiculului cu ajutorul termocontractibil

Lipirea barei de protectie cu ajutorul suporturilor termice este o modalitate precisa si eficienta de reparare a barelor de protectie deteriorate. Procesul presupune topirea plasticului barei de protectie si reatasarea acestuia cu ajutorul unor suporturi speciale. Aceasta metoda este adesea utilizata pentru a repara fisuri, lovituri si alte deteriorari minore ale barei de protectie.

Termoscob de lipire a barei de protectie: Caracteristici.

Procesul de sudare a barei de protectie incepe cu pregatirea locului de deteriorare. Zona este curatata si se indeparteaza toate resturile. Apoi, bara de protectie este incalzita cu un dispozitiv special la o anumita temperatura, la care plasticul se topeste. Pe plasticul topit se aplica apoi un material special si cele doua parti sunt unite. Bara de protectie este apoi racita si reparatia este completa.

Exista cateva nuante ale procesului de sudare a barei de protectie care sunt importante de luat in considerare. Tipul de plastic utilizat in bara de protectie trebuie sa fie compatibil cu adezivul. Este important sa se mentina temperatura corecta, este posibil ca incepatorii sa nu poata face fata acestui lucru, asa ca este mai bine ca sudarea sa fie lasata in seama maestrilor meseriei lor. 

Sudarea plasticului cu ajutorul termoscoapelor: Avantaje.

Sudarea barelor de protectie cu ajutorul adezivului termoplastic are mai multe avantaje: 

  • Reparatie invizibila. De multe ori este imposibil de spus ca autoturismul a fost deteriorat. Ideal pentru revanzarea autovehiculului.
  • Reparatie durabila si de lunga durata. Spre deosebire de adeziv, nu se destrama dupa cateva luni de condus.
  • Mai ieftina decat o inlocuire completa a barei de protectie.

Nu stiti unde se realizeaza sudarea cu electrozi de plastic la pret redus? Service-ul auto Anvelopele va sta la dispozitie!

Lipirea barei de protectie cu ajutorul termoscoapelor este o modalitate fiabila si eficienta de reparare a barelor de protectie deteriorate la un pret redus. Procesul este relativ rapid si usor, iar rezultatele sunt adesea imperceptibile. 

Daca aveti intrebari despre sudarea barelor de protectie sau doriti sa programati o reparatie, va rugam sa ne contactati la +373 60 336 236 pentru o consultatie si sa faceti o programare la o ora convenabila pentru dvs. De asemenea, puteti vizita service-ul nostru auto din Chisinau pe Calea Basarabiei 46, Anvelopele.md!

Deservim in urmatoarele raioane: Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Sudare bara cu termocontractibil 1Sudare bara cu termocontractibil 2Sudare bara cu termocontractibil 3Sudare bara cu termocontractibil 4Sudare bara cu termocontractibil 5Sudare bara cu termocontractibil 6
Inregistrarea serviciului
Вы пришли не из поисковой системы!
Sus to-top.png