Inlocuirea generatorului

Alternatorul autoturismului este un element de sustinere esential pentru vehicul. Acesta converteste excesul de energie de rotatie a motorului in energie electrica, alimentand in acelasi timp toate sistemele vehiculului.

Defectiunile alternatorului pot fi cauzate de doua cauze principale: electrice si mecanice.

Defectiunile mecanice se explica de la sine - alternatorul genereaza electricitate din forta de rotatie a motorului. Acest proces este insotit de forte de frecare ridicate, generare de caldura si variatii de temperatura. Toate acestea uzeaza foarte repede alternatorul si duc la defectiuni.

Problemele electrice sunt mult mai inspaimantatoare, deoarece supratensiunile electrice sau scurtcircuitele pot deteriora partile electrice ale masinii. De aceea, este important sa identificam toate defectiunile alternatorului, deoarece acestea pot provoca deteriorarea tuturor componentelor electronice.

Cum stiti cand aveti nevoie de inlocuirea alternatorului?

Defectiunile electrice sunt un semn major de probleme, dar exista si alte semne, cum ar fi:

  • Un zgomot de bataie in alternator.

  • Descarcarea rapida a alternatorului.

  • Valuri de putere, fum care iese de sub capota.

Cel mai probabil veti avea nevoie de o inlocuire sau o reparatie completa a alternatorului. Pentru ca reparatia sa aiba succes, trebuie efectuate o serie de proceduri pentru a demonta alternatorul si a identifica problemele. Aceasta sarcina este aproape imposibila pentru incepatori sau amatori, asa ca ar trebui sa apelati la experti. Este mai bine sa nu creati o situatie de urgenta si sa lasati performantele vehiculului dumneavoastra la voia intamplarii, ci sa contactati profesionistii de la Anvelopele.

Sunteti interesat de repararea, inlocuirea, instalarea unui alternator, dar sunteti ingrijorat de pret? La service-ul nostru auto, veti avea parte de un pret bun si profesionalism! Pentru a afla pretul de inlocuire a alternatorului, sunati-ne la +373 60 336 236 pentru consultatii. Sau vizitati atelierul nostru auto din Chisinau pe Calea Basarabiei 46, Anvelopele.m

Deservim in urmatoarele raioane: Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Inlocuire alternator 1Inlocuire alternator 2Inlocuire alternator 3Inlocuire alternator 4Inlocuire alternator 5Inlocuire alternator 6
Inregistrarea serviciului
Вы пришли не из поисковой системы!
Sus to-top.png