Vezi toate serviciile

Ajutor in caz de accident pe drum

Exista situatii in care proprietarul masinii are nevoie de ajutor pentru a rezolva o anumita situatie de pe drum. Putem rezolva situatia si va venim in ajutor. Dumneavoastra, in calitate de proprietar de masina, trebuie sa ne sunati la +373 60 337 037 si specialistii nostri vor face tot ce este necesar pentru a rezolva problemele aparute. In cazul unei defectiuni minore, o putem remedia imediat. Daca paguba este suficient de grava, va vom livra cu promptitudine masina la service-ul nostru auto specializat. Service-ul nostru auto dispune de echipamentele necesare si mesteri de calitate care vor face tot posibilul pentru a va restaura vehiculul.

Inregistrarea serviciului
Unde te poti duce daca intri intr-un accident?

Anvelopele.md este un service de anvelope care acorda asistenta in caz de accident, daca paguba este minora, atunci specialistii vor repara totul la fata locului. Daca problema este mai grava, ei vor ajuta la mutarea masinii la service-ul nostru specializat pentru asistenta suplimentara.

Cum sa te contactez?

Ne puteti contacta completand o aplicatie pe site-ul nostru sau formand + 373 60 337 037. Va vom oferi asistenta in orice situatie si vom elimina chiar si cele mai grave daune.

De ce ar trebui sa fii contactat?

Eficienta si disponibilitatea non-stop sunt principalele noastre avantaje. Echipa noastra se va deplasa la locul accidentului in cateva minute de la apel.

Sus