Ajutor in caz de accident pe drum

Nimeni nu este asigurat de situatiile neplacute si periculoase de pe drum. Prestarea serviciilor in caz de accident rutier, al caror pret in Chisinau este in limite rezonabile, este una dintre cele mai urgente solicitari ale soferilor. Pana la urma, accidentele de circulatie sunt cele mai frecvente din lume. Cel mai adesea, coliziunile apar din cauza nerespectarii deliberate a regulilor de circulatie, a refuzului de a mentine o distanta de siguranta, a vitezei si pur si simplu a neatentiei umane. Cu toate acestea, puteti intra intr-un accident de masina din cauza defectiunilor bruste ale masinii - de exemplu, defectiunea franei. De aceea, este important sa monitorizati starea tehnica a masinii si sa faceti reparatiile la timp. Indiferent de vina cui si din orice motiv se produce accidentul, consecintele acestuia vor trebui eliminate cat mai curand posibil. Service-ul nostru auto este intotdeauna gata sa acorde asistenta calificata in cazul unui accident rutier in Chisinau.

Ajutor in caz de accident pe drum in Moldova

Ce oferim noi?

O situatie deosebit de neplacuta este coliziunea care a avut loc in afara limitelor orasului. In acest caz, cel mai apropiat autoservice este prea departe, iar camionul de remorcare va dura mult timp. Se pare ca nu aveti de unde astepta ajutor. Noi va vom ajuta la evacuarea masinii dumneavoastra de la locul unui accident rutier pentru diagnosticare si reparare ulterioara. Tot ce aveti nevoie este sa contactati telefonic operatorul nostru. Prestarea serviciilor in caz de accident de circulatie in Republica Moldova va va ajuta intr-o situatie dificila neprevazuta.

De asemenea, vom oferi proprietarului autovehiculului repararea defectiunilor chiar la locul accidentului. Acest lucru se aplica in cazul daunelor minore.

Angajatii calificati va vor ajuta sa deschideti usile masinii, sa schimbati rotile, sa porniti motorul si multe altele. Vom aduce si combustibil. Si daca este necesar, va vom ajuta sa ajungeti la cel mai apropiat autoservice.

Avantajele reparatiei la noi

Suntem pregatiti sa oferim asistenta in caz de accident de circulatie non-stop. La urma urmei, situatiile periculoase pe sosea pot aparea in orice moment al zilei sau al noptii.

Fiecare dintre specialistii nostri dispune de toate cunostintele necesare, experienta vasta si echipamentele moderne necesare pentru diagnosticare si reparatii. Va garantam ca reparatiile si lucrarile de restaurare vor fi efectuate la un standard ridicat. Si va vom ajuta sa rezolvam o varietate de probleme legate de accidentele de masina. Echipa de reparatii auto va face tot posibilul pentru a va ajuta.

Daca s-a intamplat sa aveti nevoie de prestarea serviciilor in caz de accident rutier, al carui pret corespunde calitatii, va rugam sa contactati service-ul nostru auto. Vom ajunge cat mai repede posibil si vom lasa doar cele mai placute impresii din serviciu. Daca aveti intrebari suplimentare, sunati-ne, vom fi bucurosi sa va raspundem. Sau contactati-ne prin intermediul site-ului web.

Inregistrarea serviciului
Unde te poti duce daca intri intr-un accident? Unde te poti duce daca intri intr-un accident?

Anvelopele.md este un service de anvelope care acorda asistenta in caz de accident, daca paguba este minora, atunci specialistii vor repara totul la fata locului. Daca problema este mai grava, ei vor ajuta la mutarea masinii la service-ul nostru specializat pentru asistenta suplimentara.

Cum sa te contactez? Cum sa te contactez?

Ne puteti contacta completand o aplicatie pe site-ul nostru sau formand + 373 60 337 037. Va vom oferi asistenta in orice situatie si vom elimina chiar si cele mai grave daune.

De ce ar trebui sa fii contactat? De ce ar trebui sa fii contactat?

Eficienta si disponibilitatea non-stop sunt principalele noastre avantaje. Echipa noastra se va deplasa la locul accidentului in cateva minute de la apel.

Ce alte servicii va pot oferi montarea anvelopelor? Ce alte servicii va pot oferi montarea anvelopelor?

De asemenea, va putem oferi urmatoarele servicii:

  • depozitare temporara a anvelopelor
  • vulcanizare mobila
  • sfaturi pentru alegerea masinii
  • realimentare in afara amplasamentului
  • schimbarea anvelopelor sezoniere
  • asistenta rutiera
  • iluminatul auto
  • repararea anvelopelor perforate

Oferim si servicii de vanzare de anvelope auto de orice dimensiune.

Вы пришли не из поисковой системы!
Sus to-top.png