Curatarea chimica a cardului auto

Finisajele portierelor masinii dvs. sunt una dintre cele mai vizibile parti ale interiorului si, in timp, se pot murdari si decolora cu usurinta. Daca sunteti in cautarea unei modalitati de a reda frumusetea de odinioara a ornamentelor usilor, curatarea uscata a cardurilor auto este ceea ce va trebuie.

Care este esenta curatarii chimice a cardurilor auto?

Curatarea uscata este un proces care utilizeaza substante chimice speciale pentru a elimina murdaria, grasimea si alti contaminanti de pe garnitura usii dumneavoastra. Substantele chimice sunt concepute pentru a fi sigure pentru diferite materiale interioare si nu vor deteriora garnitura.

Avantajele curatarii chimice fata de alte tipuri de curatare.

Exista mai multe caracteristici ale curatarii uscate pentru ornamentele portierelor masinii dumneavoastra. Iata cateva dintre avantaje:

  • Va indeparta murdaria, urmele de grasime si alti contaminanti care nu pot fi indepartati prin curatarea conventionala.
  • Va reda culoarea si stralucirea originala a garniturii.
  • Va proteja finisajul de deteriorari viitoare.
  • Este un proces relativ rapid si usor.
  • Proces specializat. Utilizam substante chimice in functie de tipul de contaminare.
  • Siguranta. Substantele chimice specializate nu vor deteriora finisajul, asa cum, de exemplu, alcoolul din detergentii conventionali poate deteriora plasticul.

Nu stiti unde puteti curata la chimica cardurile auto in Chisinau? Anvelopele Car Service va sta la dispozitie!

Daca sunteti in cautarea unei modalitati de a face ca tapiteria usilor masinii sa arate cat mai bine, curatarea la uscat a cardurilor auto este ceea ce aveti nevoie. Este un proces sigur, eficient si relativ rapid, care va reda culoarea si stralucirea originala a garniturii tale.

Daca sunteti gata sa dati o noua viata garniturilor interioare ale masinii dumneavoastra, contactati maestrii nostri la +373 60 336 236 pentru o consultatie si o programare. De asemenea, puteti vizita service-ul nostru auto din Chisinau pe Calea Basarabiei 46, Anvelopele.md!

Deservim in urmatoarele raioane: Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Curatarea chimica a tapiteriei portierelor 1Curatarea chimica a tapiteriei portierelor 2Curatarea chimica a tapiteriei portierelor 3Curatarea chimica a tapiteriei portierelor 4Curatarea chimica a tapiteriei portierelor 5Curatarea chimica a tapiteriei portierelor 6
Inregistrarea serviciului
Вы пришли не из поисковой системы!
Sus to-top.png