Restaurarea elementelor lipsa

Daca ati fost implicat intr-un accident de masina, stiti ca pagubele pot fi semnificative. Pe langa leziunile fizice, masina dumneavoastra poate fi, de asemenea, avariata. In unele cazuri, daunele pot fi atat de grave incat componente intregi ale automobilului pot fi distruse irevocabil.

Cum se realizeaza recuperarea elementelor lipsa?

Recuperarea elementelor lipsa dupa un accident este un proces complex. Este nevoie de o echipa de profesionisti cu experienta, cu abilitati si cunostinte pentru a va repara corect masina. Procesul de reparare implica, de obicei, urmatoarele etape:

  1. Inspectarea vehiculului pentru a determina amploarea daunelor.
  2. Identificarea componentelor lipsa.
  3. Comandarea de piese de schimb.
  4. Instalarea componentelor de inlocuire.
  5. Verificarea sigurantei vehiculului.

Ce metode folosesc atelierele de reparatii auto atunci cand efectueaza restaurarea componentelor?

Exista mai multe metode pe care atelierele de reparatii auto le folosesc pentru a restabili componentele lipsa dupa un accident. Unele dintre cele mai comune metode includ:

  • Restaurarea. Aceasta presupune readucerea componentei deteriorate la specificatiile sale originale. O optiune buna pentru componentele care nu sunt grav avariate, cum ar fi daca bara de protectie este crapata sau a cazut.
  • Reciclarea. In cazul accidentelor moderate, unele componente pot ramane partial intacte. In acest caz, se folosesc materiale reciclate pentru a crea o noua componenta.
  • Fabricarea la comanda. Artizanii comanda sau creeaza o componenta de la zero.

Nu stiti unde se efectueaza restaurarea componentelor la un pret scazut? Anvelopele Auto Service va sta la dispozitie!

Restaurarea componentelor lipsa dupa un accident este o parte importanta a procesului de reparatie auto. Lucrand cu echipa de profesionisti cu experienta de la Anvelopele Auto Service, puteti fi sigur ca autovehiculul dumneavoastra va fi reparat corect si in siguranta.

Vom efectua orice lucrare de reparatie post-accident la masina dvs. Avem cele mai mici preturi din Chisinau!

Aveti nevoie sa restabiliti elementele lipsa la automobilul dumneavoastra, dar va ingrijoreaza pretul? Sunati la +373 60 336 236 pentru consultanta si faceti o programare la o ora convenabila pentru dvs. De asemenea, puteti vizita service-ul nostru auto din Chisinau pe Calea Basarabiei 46, Anvelopele.md!

Deservim in urmatoarele raioane: Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Restaurarea elementelor lipsa 1Restaurarea elementelor lipsa 2Restaurarea elementelor lipsa 3Restaurarea elementelor lipsa 4Restaurarea elementelor lipsa 5Restaurarea elementelor lipsa 6
Inregistrarea serviciului
Вы пришли не из поисковой системы!
Sus to-top.png