Inlocuirea garniturii amplificatorului de vid al sistemului de franare auto

Garniturile de etansare a uleiului dintr-un vehicul nu pot fi reparate, deoarece se vor uza in cele din urma. Cu alte cuvinte, garniturile de ulei sunt consumabile.

Garniturile de ulei sunt proiectate pentru un kilometraj de 100-150 000 km. Uzura garniturilor de ulei la 50-60 de mii de km indica o rupere, un defect sau o functionare defectuoasa a sistemului aferent. Si chiar si fara rupere, este foarte important sa monitorizati eventualele scurgeri de ulei, deoarece in cazul scurgerilor de ulei din sistemul de franare - defectarea sistemului intr-un moment inutil va poate costa atat masina, cat si viata. Si, in plus, uzura si scurgerile garniturilor de ulei vor duce la o uzura accelerata a altor componente ale sistemului de franare.

De ce aveti nevoie de o inlocuire a garniturii pentru amplificatorul de frană cu vid?

Deci, cum va puteti da seama daca o garnitura de ulei este uzata? Simptomele principale sunt:

  • Zgomote anormale, vibratii, dificultati in aplicarea franelor;

  • Urme de ulei pe sol dupa perioade lungi de inactivitate;

  • Pierdere de netezime la aplicarea franelor;

  • O crestere a distantei de franare.

Nu este greu de ghicit ca inlocuirea garniturii de ulei de la servofrana cu vacuum este o prioritate absoluta. Daca ignorati problemele cu sistemul de franare, puteti avea un accident de masina si va puteti pierde nu numai masina, ci si viata, chiar daca v-ati putea multumi doar cu inlocuirea glandei si a uleiului. 

Ce ar trebui sa fac daca descopar o problema?

Daca descoperiti probleme la sistemul de franare, trebuie sa diagnosticati rapid problema si sa inlocuiti uleiul si garniturile de ulei. Nu merita sa provocati un accident cu un sistem de franare defect si sa riscati integritatea masinii dumneavoastra. In loc sa te invinovatesti pentru un accident in viitor, mai bine contacteaza acum profesionistii de la Anvelopele.

Sunteti interesat de o inlocuire a garniturii de ulei de la servofrecare? Doriti sa aflati pretul? La atelierul auto Anvelopele, meseriasii nostri sunt gata sa va deserveasca masina cu profesionalism si la un pret mic. Pentru a afla cat costa inlocuirea etansarii uleiului de la servofrana, sunati la linia noastra de asistenta telefonica la +373 60 336 236. De asemenea, puteti vizita service-ul nostru auto din Chisinau pe Calea Basarabiei 46, Anvelopele.md

Deservim in urmatoarele raioane: Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Inlocuirea garniturii pentru amplificatorul de frana cu vid 1Inlocuirea garniturii pentru amplificatorul de frana cu vid 2Inlocuirea garniturii pentru amplificatorul de frana cu vid 3Inlocuirea garniturii pentru amplificatorul de frana cu vid 4Inlocuirea garniturii pentru amplificatorul de frana cu vid 5Inlocuirea garniturii pentru amplificatorul de frana cu vid 6
Inregistrarea serviciului
Вы пришли не из поисковой системы!
Sus to-top.png