Inlocuirea blocurilor silentioase ale cremalierei de directie

Silentblock-ul cremalierei de directie este o parte a mecanismului de directie realizata din cauciuc si este responsabila de mentinerea mecanismului de directie la un loc si de amortizarea vibratiilor excesive pentru o utilizare confortabila a directiei. Deoarece este confectionata din cauciuc, aceasta parte a directiei nu supravietuieste de obicei iernii in regiunile reci, fie se fisureaza, fie se rupe. Ceea ce poate duce la consecintele nu tocmai bune prezentate mai jos. 

Cum stiti daca aveti nevoie de inlocuirea blocurilor silentioase ale cremalierei de directie?

Ar trebui sa luati in considerare inlocuirea lor daca observati cel putin una dintre urmatoarele probleme:

  • Raspunsul directiei, manevrabilitatea este redusa.

  • Utilizarea volanului devine mai putin confortabila, simtiti o vibratie atunci cand apucati volanul.

  • Dificultati in virarea in linie dreapta.

  • Slabiciune.

  • Scartaituri, zgomote de cracare atunci cand rotiti volanul.

Daca constatati aceste probleme la autovehiculul dumneavoastra, trebuie sa solicitati cat mai curand posibil asistenta unui mecanic, in special daca utilizati autovehiculul la scara industriala (de exemplu, taxiuri, transporturi). Este periculos sa ramaneti la volan, deoarece mainile va pot amorti din cauza vibratiilor constante, iar lipsa brusca de reactie ar putea duce la un accident.

Inlocuirea silentblock-ului cremalierei de directie este un serviciu ieftin, dar care va va salva nervii, efortul si, posibil, chiar viata.

Mecanicii auto din centrul nostru va recomanda sa nu intarziati cu inlocuirea silentblock-ului si sa nu riscati sa deteriorati si mai mult sistemele din masina dumneavoastra. Sunati la +373 60 336 236 sau veniti pe Calea Basarabiei 46 din Chisinau pentru o consultatie si diagnosticare

Deservim in urmatoarele raioane: Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Inlocuirea blocurilor silentioase ale cremalierei de directie 1Inlocuirea blocurilor silentioase ale cremalierei de directie 2Inlocuirea blocurilor silentioase ale cremalierei de directie 3Inlocuirea blocurilor silentioase ale cremalierei de directie 4Inlocuirea blocurilor silentioase ale cremalierei de directie 5Inlocuirea blocurilor silentioase ale cremalierei de directie 6
Inregistrarea serviciului
Вы пришли не из поисковой системы!
Sus to-top.png