Vezi toate serviciile

Diagnosticarea computerizata a sistemului de aprindere

Pret: din 280 lei

Diagnosticarea computerizata a sistemului de aprindere este o verificare a performantei componentelor de pornire ale motorului si a starii lor generale. Ca parte a lucrarii, ar trebui sa verificati contactele si elementele de fixare, lumanarile si prezenta funinginei pe ele. Dupa culoarea lumanarilor, puteti afla daca functioneaza sau nu. Factorul ca aprinderea nu se opreste poate fi atat o nepotrivire a motorului, cat si combustibil nu foarte de inalta calitate. In timpul diagnosticarii, este examinata functionalitatea bobinei de aprindere. Analiza activitatii sale se realizeaza folosind un ohmmetru. Daca, atunci cand aprinderea este pornita, apar dificultati si rateuri de aprindere, care sunt asociate cu incalzirea bobinei sau absenta unei scantei, atunci aceasta ne spune ca exista rateuri. In acest caz, este nevoie de o diagnosticare motorie mai riguroasa pentru a afla principalele cauze ale problemei. Daca aveti nevoie de diagnosticare computerizata a sistemului de aprindere, va rugam sa contactati serviciul nostru auto. Avem o echipa de mesteri care pot efectua o diagnoza cuprinzatoare sau pot inlocui turbinele la cel mai bun pret! Daca aveti intrebari, sunati la +37368257576 sau trimiteti un mesaj completand formularul in avans.

Inregistrarea serviciului
Unde in Chisinau pot efectua diagnosticarea computerizata a sistemului de aprindere?

Puteti utiliza serviciul de diagnosticare computerizata a sistemului de aprindere auto in service-ul nostru auto de pe Maria Dragan 1/1. Suntem pregatiti sa oferim servicii de inalta calitate la cele mai bune preturi.

Care sunt cauzele unei defectiuni la sistemul de aprindere?

Sistemul de aprindere defectuos al masinii poate duce la:

  • deteriorarea stratului izolator
  • poluarea izolatiei
  • tensiune insuficienta
Cat de repede se efectueaza diagnosticarea computerizata a sistemului de aprindere?

Efectuarea diagnosticarii computerizate a sistemului de aprindere a masinii nu necesita mult timp, de obicei 30-40 de minute. Inainte de a vizita atelierul de reparatii auto, va recomandam sa completati o cerere de pe site sau sa faceti o programare la telefon + 373 60 336 236.

Pot plati serviciile dvs. cu un card de credit?

Puteti plati pentru serviciile pe care le oferim atat in ​​numerar, cat si prin transfer bancar. Plata se poate face cu cardurile oricaror banci - rezidente in Moldova.

Sus