Diagnosticarea computerizata a sistemului de pornire

Pret: din 280 lei

Destul, cand vehiculul nu porneste, este vinovata problema in sistema de aprindere. Diagnosticarea computerizata a sistemului de aprindere va ajuta la identificarea defectiunilor. Diagnosticarea computerizata a sistemului de aprindere necesita echipamente si instrumente specializate:

  • motor – tester;
  • ommetru;
  • autoscanner.

Practica arata ca cele mai frecvente cauze ale defectiunilor sunt contacte de conectare defecte, care trebuie luat in vedere neaparat. Intr-o astfel de situatie, diagnosticarea computerizata a sistemului de aprindere pot identifica cu usurinta acest fapt. Daca exista daune, nu ignorati ei. Diagnosticare computer auto trebuie efectua la intervale regulate pentru a nu aparea probleme neprevazute. Piesele care intra in structura sistemului de aprindere sunt nenumarate. Numai un tehnician calificat pot recunoaste locatia exacta a defectului. Nu uitati ca diagnosticarea computerizata a sistemului de aprindere in moment potrivit nu numai va poate proteja de probleme, dar si economisi bani dvs.

Incredintati masina dvs. in mainile profesionisti

Anvelopele - este un service de reparatii auto in Chisinau care isi asigura serviciile de calitate pentru tot felul de reparatii. Va garantam ca diagnosticarea computerizata a sistemului de aprindere va fi efectuata la cel mai inalt standard. Sunati la telefon + 373 60 336 236. Va asteptam la Calea basarabiei 46.

Deservim in urmatoarele raioane: Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Diagnosticarea computerizata a sistemului de pornire 1Diagnosticarea computerizata a sistemului de pornire 2Diagnosticarea computerizata a sistemului de pornire 3Diagnosticarea computerizata a sistemului de pornire 4Diagnosticarea computerizata a sistemului de pornire 5Diagnosticarea computerizata a sistemului de pornire 6
Inregistrarea serviciului
Unde in Chisinau pot efectua diagnosticarea computerizata a sistemului de aprindere? Unde in Chisinau pot efectua diagnosticarea computerizata a sistemului de aprindere?

Puteti utiliza serviciul de diagnosticare computerizata a sistemului de aprindere auto in service-ul nostru auto de pe Maria Dragan 1/1. Suntem pregatiti sa oferim servicii de inalta calitate la cele mai bune preturi.

Care sunt cauzele unei defectiuni la sistemul de aprindere? Care sunt cauzele unei defectiuni la sistemul de aprindere?

Sistemul de aprindere defectuos al masinii poate duce la:

  • deteriorarea stratului izolator
  • poluarea izolatiei
  • tensiune insuficienta
Cat de repede se efectueaza diagnosticarea computerizata a sistemului de aprindere? Cat de repede se efectueaza diagnosticarea computerizata a sistemului de aprindere?

Efectuarea diagnosticarii computerizate a sistemului de aprindere a masinii nu necesita mult timp, de obicei 30-40 de minute. Inainte de a vizita atelierul de reparatii auto, va recomandam sa completati o cerere de pe site sau sa faceti o programare la telefon + 373 60 336 236.

Pot plati serviciile dvs. cu un card de credit? Pot plati serviciile dvs. cu un card de credit?

Puteti plati pentru serviciile pe care le oferim atat in ​​numerar, cat si prin transfer bancar. Plata se poate face cu cardurile oricaror banci - rezidente in Moldova.

Вы пришли не из поисковой системы!
Sus to-top.png