Diagnosticarea resoarelor

Pret: din 500 lei

Starea drumurilor din tara noastra nu permite utilizarea confortabila a masinii, suspensia masinii fiind adesea deteriorata. Pentru a evita defectiuni grave, este necesara diagnosticarea regulata a starii arcurilor. Aceasta procedura va va permite sa detectati toate defectele in avans. Cat de mult va dura masina depinde in mare masura de cat de profesional si eficient va fi efectuata diagnosticarea starii arcurilor. Se recomanda desfasurarea unui astfel de eveniment intr-un service specializat, unde exista toate echipamentele si conditiile necesare pentru efectuarea lucrarilor de reparatii. Retineti ca diagnosticarea in timp util a arcurilor nu numai ca va asigura o conducere confortabila, dar va poate salva si de situatii neprevazute de pe drum.

Cand sa verificati arcurile vehiculului dvs

Cum sa intelegeti ca exista probleme cu arcurile? Principalele simptome care indica ca exista probleme cu aceste componente ale vehiculului sunt urmatoarele:

  • garda la sol redusa a vehiculului;
  • s-a modificat inclinarea unghiului de montare a rotilor;
  • se observa uzura neuniforma a benzii de rulare;
  • traiectoria masinii s-a schimbat;
  • autoturismul este instabil la manevre;
  • se aud lovituri si zgomote necaracteristice.

Trebuie sa contactati imediat un specialist daca se observa oricare dintre semnele de mai sus. Verificarea starii arcurilor nu este un proces indelungat, nu trebuie sa il ignorati. Trebuie inteles ca o verificare profesionala a arcurilor te poate scuti de reparatii costisitoare in viitor.

Diagnosticarea arcurilor auto din Anvelopele

Daca nu stiti unde este mai bine sa efectuati diagnosticarea arcurilor, va rugam sa ne contactati. Lista noastra de preturi pentru reparatii auto va va surprinde placut! In atelierul nostru lucreaza doar specialisti cu inalta calificare, pentru care diagnosticarea computerizata a unei masini este o chestiune neinsemnata. Ne puteti gasi la st. Calea basarabiei 46. Pentru programare, formati + 373 60 336 236.

Deservim in urmatoarele raioane: Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Diagnosticarea resoarelor 1Diagnosticarea resoarelor 2Diagnosticarea resoarelor 3Diagnosticarea resoarelor 4Diagnosticarea resoarelor 5Diagnosticarea resoarelor 6
Inregistrarea serviciului
Unde in Moldova ofera servicii de diagnosticare a arcurilor auto? Unde in Moldova ofera servicii de diagnosticare a arcurilor auto?

Pentru service-ul de diagnosticare a arcurilor auto va rugam sa contactati service-ul auto Chisinau de pe Maria Dragan 1/1. Personalul este format din angajati cu inalta calificare care sunt pregatiti sa ofere servicii de calitate la cele mai accesibile preturi din Republica Moldova.

Care sunt semnele ca arcurile nu functioneaza corect? Care sunt semnele ca arcurile nu functioneaza corect?

Urmatoarele semne indica o defectiune a arcurilor:

  • reducerea garda la sol
  • abatere de la directia data
  • uzura neuniforma a anvelopelor
Cum pot rezerva o programare la service-ul dvs. auto? Cum pot rezerva o programare la service-ul dvs. auto?

Pentru a vizita serviciul nostru auto, trebuie sa lasati o cerere pe site-ul nostru sau sa formati numarul de telefon + 373 60 336 236.

Ce metode de plata accepta serviciul dumneavoastra auto? Ce metode de plata accepta serviciul dumneavoastra auto?

Puteti plati pentru serviciile oferite atat in ​​numerar, cat si prin transfer bancar. Acceptam plata de pe toate cardurile bancare emise pe teritoriul Republicii Moldova.

Вы пришли не из поисковой системы!
Sus to-top.png