Vezi toate serviciile

Diagnosticarea resoarelor

Pret: din 500 lei

Arcul este o parte flexibila a suspensiei masinii, care, la randul sau, distribuie sarcina caroseriei pe sasiu. In plus, serveste la slabirea socurilor in timpul miscarii. Aceasta componenta a trenului de rulare compenseaza diferite tipuri de vibratii, care, la randul lor, sunt cauzate de deteriorarea drumului. In acest sens, un astfel de design este o componenta semnificativa a masinii, oferind confortul in functionarea acesteia pentru pasageri. Arcurile sunt placi metalice combinate. Acesta este un element puternic, durabil, care ofera caracteristicile necesare pentru utilizarea confortabila a masinii atunci cand conduceti pe drumuri de proasta calitate. Un astfel de mecanism nu necesita nicio ingrijire speciala, nu este afectat de umiditate, murdarie, piatra zdrobita sau pietris. Daca trebuie sa verificati arcurile, contactati un service auto specializat. In service-ul nostru auto, totul va fi facut la cea mai inalta calitate! Daca aveti intrebari, sunati la +37368257576 sau trimiteti un mesaj completand formularul. Serviciile noastre populare:vanzari anvelope, electricitate, sistem de combustibil, diagnosticare computer.

Inregistrarea serviciului
Unde in Moldova ofera servicii de diagnosticare a arcurilor auto?

Pentru service-ul de diagnosticare a arcurilor auto va rugam sa contactati service-ul auto Chisinau de pe Maria Dragan 1/1. Personalul este format din angajati cu inalta calificare care sunt pregatiti sa ofere servicii de calitate la cele mai accesibile preturi din Republica Moldova.

Care sunt semnele ca arcurile nu functioneaza corect?

Urmatoarele semne indica o defectiune a arcurilor:

  • reducerea garda la sol
  • abatere de la directia data
  • uzura neuniforma a anvelopelor
Cum pot rezerva o programare la service-ul dvs. auto?

Pentru a vizita serviciul nostru auto, trebuie sa lasati o cerere pe site-ul nostru sau sa formati numarul de telefon + 373 60 336 236.

Ce metode de plata accepta serviciul dumneavoastra auto?

Puteti plati pentru serviciile oferite atat in ​​numerar, cat si prin transfer bancar. Acceptam plata de pe toate cardurile bancare emise pe teritoriul Republicii Moldova.

Sus