Diagnosticarea firelor de aprindere de inalta tensiune

Cablurile de aprindere de inalta tensiune sunt parte integranta a motorului masinii dumneavoastra. Acestea transporta scanteia de la bujii de aprindere la camera de combustie, care la randul ei aprinde amestecul de combustibil si aer si pune in miscare masina dumneavoastra. Daca firele de aprindere de inalta tensiune sunt deteriorate sau defecte, acestea pot cauza o serie de probleme, printre care:

  • Rutiera la ralanti.
  • Lipsa ciclurilor motorului.
  • Eficienta redusa a combustibilului si, prin urmare, eficienta redusa a motorului.
  • Cresterea emisiilor.
  • Dificultate in pornirea motorului.

Ce sunt firele de aprindere?

Firele de aprindere de inalta tensiune sunt de obicei fabricate din cupru sau aluminiu si sunt izolate cu cauciuc siliconic sau plastic. Firele au un strat special de protectie pentru a preveni scurtcircuitarea lor.

Cum va puteti da seama daca masina dvs. are nevoie de un diagnostic al firelor de inalta tensiune?

Daca va confruntati cu oricare dintre problemele enumerate mai devreme, este important sa va verificati firele de inalta tensiune de aprindere. Un mecanic calificat poate folosi un instrument de diagnosticare pentru a verifica rezistenta firelor si pentru a cauta orice semn de deteriorare.

In plus fata de problemele enumerate mai sus, exista alte cateva simptome care pot indica o problema cu firele de aprindere de inalta tensiune. Acestea includ:

  • Fire de bujie negre sau arse.
  • Izolatie crapata sau rupta.
  • Conectori slabiti sau corodate.
  • Scurgeri de ulei sau combustibil.

De ce doar mecanicii Anvelopele diagnosticheaza firele de aprindere de inalta tensiune?

Firele de aprindere de inalta tensiune sunt o parte importanta a motorului masinii dvs. si trebuie inspectate si inlocuite in mod regulat. Urmand recomandarile de mai sus, va veti proteja pe dumneavoastra si pe ceilalti participanti la trafic! Contactati tehnicienii Anvelopele pentru a diagnostica firele de aprindere si, daca este necesar, pentru a le inlocui cat mai curand posibil! 

Sunati-ne la +373 60 336 236 si faceti o programare la o ora convenabila pentru dumneavoastra. De asemenea, puteti vizita service-ul nostru auto din Chisinau pe Calea Basarabiei 46, Anvelopele.md!
Vom fi bucurosi sa efectuam diagnosticarea firelor de inalta tensiune si sa va recomandam cel mai bun plan de actiune pentru repararea circuitului electric al automobilului dvs.

Deservim in urmatoarele raioane: Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Diagnosticarea firelor de aprindere de inalta tensiune 1Diagnosticarea firelor de aprindere de inalta tensiune 2Diagnosticarea firelor de aprindere de inalta tensiune 3Diagnosticarea firelor de aprindere de inalta tensiune 4Diagnosticarea firelor de aprindere de inalta tensiune 5Diagnosticarea firelor de aprindere de inalta tensiune 6
Inregistrarea serviciului
Вы пришли не из поисковой системы!
Sus to-top.png