Vezi toate serviciile

Indepartarea fisurilor de parbriz

Pret: din 500 lei

Fiecare proprietar de masina are grija de starea masinii sale, dar chiar si in acest caz este aproape imposibil sa se evite deteriorarea accidentala sau deteriorarea care nu poate fi controlata de proprietarul masinii. Mai devreme sau mai tarziu, daune minore bantuie fiecare proprietar de masina. Parbrizul este partea din masina care este adesea supusa unor daune minore. Pietricele de sub roti, lucrul periilor in timpul unei ploaie - toate acestea pot duce la crapaturi in parbriz, care pot fi foarte vizibile. Indepartarea crapaturilor de pe parbriz este o munca foarte delicata in care ar trebui sa aiba incredere specialistii de inalta clasa. Astfel de specialisti lucreaza pentru noi in service auto anvelopele.md. Pentru informatii mai sigure, ar trebui sa contactati service-ul auto. Avem mesteri care vor face totul pentru tine cu calitate superioara si la un pret ieftin! Daca aveti intrebari, sunati la +37368257576 sau trimiteti un mesaj completand formularul. Serviciile noastre populare:depozitare anvelope, iluminat auto, montare anvelope la fata locului.

Inregistrarea serviciului
Unde pot elimina fisurile de pe parbrizul din Chisinau?

Puteti elimina rapid si eficient fisurile de pe parbriz in serviciul nostru auto. Va garantam o munca precisa si de inalta calitate la cel mai mic pret!

Ce ar trebui sa fac daca exista jetoane sau fisuri pe parbriz?

Daca apare un cip, este necesar sa il protejati de umiditate si murdarie. De obicei, pentru aceasta se foloseste o banda transparenta obisnuita. Daca umiditatea a ajuns deja la locul cipului, atunci ar trebui mai intai sa fie uscata, apoi lipiti banda.

Din ce caz se poate sparge sticla?

Cauza principala si cea mai periculoasa de deteriorare a parbrizului poate fi un accident, dar nu este singura. In plus, factori precum:

  • Pietris, piatra zdrobita care zboara de sub roti in parbriz
  • Deformarea corpului
  • Schimbari puternice de temperatura
Ce servicii pe langa eliminarea fisurilor de pe parbriz pot comanda?

Serviciul de reparare a caroseriei, pe langa eliminarea fisurilor, ofera oferte precum:

  • Inlocuirea parbrizului
  • Repararea barei de protectie
  • Sudarea plasticului
  • Indreptarea corpului
Sus