Indepartarea fiurilor de parbriz

Pret: din 500 lei

In momentul in care detineti o masina, stiti ca unele defectiuni in timpul utilizarii fac parte din proces. Ca geamul care se afla in fata masinii, sansele ca parbrizul sa sufere de fisuri sunt considerabile. La urma urmei, atunci cand merge pe un drum de pamant, de exemplu, este posibil ca el sa primeasca impactul bolovanilor. In timpul unei furtuni cu grindina, bolovanii de gheata pot face si ravagii in functie de marimea si intensitatea lor.

Cat costa repararea aschiilor si crapaturilor pe parbriz? Indiferent de situatia care a dus la deteriorarea sticlei, reparatiile sticlei auto pot fi destul de costisitoare. Dar merită să luati în considerare faptul ca repararea sticlei auto din aschii si fisuri va va costa mai putin decat inlocuirea acesteia.

Pentru ca reparare fisura parbriz sa aiba succes, este important sa asezi o banda adeziva peste crapatura, deoarece daca se acumuleaza murdarie sau intra apa in zona, service-ul va fi dificil. De asemenea, este esential sa aduceti vehiculul cat mai repede la Anvelopele.md, deoarece daca fisurile cresc, reparatia poate fi imposibila.

Cum are loc procesul de reparatie parbriz?

  1. Se incepe cu curatarea regiunii fisurii;
  2. Ulterior, pe zona afectata se aplica o rasina, care va umple si produce un efect asemanator cu cel de vindecare;
  3. Dupa aceea, se asteapta ca materialul sa se usuce cu ajutorul unei lumini ultraviolete.

Reparatie parbriz in Moldova

Cand se poate face reparatie parbriz Chisinau?

Nu toate daunele pot fi prevenite, deoarece se pot intampla evenimente neprevazute, cum ar fi o piatra pe drum care dauneaza geamului din fata. Unul dintre factorii care conditioneaza posibilitatea de reparare fisura parbriz este dimensiunea fisurii. Pentru ca reparatia sa poata fi efectuata, aceasta trebuie sa aiba o lungime maxima de 10 cm si un diametru de 4 cm, daca este circulara. Daca fisura este mai mare decat dimensiunile mentionate, profesionistul nu putem garanta in siguranta ca sticla este in conditii ideale. De asemenea, daca fisura este la 10 cm de marginea geamului, este important sa reparati parbrizul. Regiunea parbrizului in care a avut loc deteriorarea este, de asemenea, relevanta pentru a stabili daca repararea parbrizului este posibila. Daca prejudiciul este, cu atat mai extins va fi necesar sa se faca schimbul complet.

Pe langa faptul ca dimensiunile fisurilor fiind decisive pentru definirea reparatie parbriz sau nu, este important de mentionat ca, dintre geamurile care fac parte din masina, doar parbrizul poate fi restaurat. Partile laterale si spatele nu sunt reparabile deoarece sunt calite.

Unde se vor repara calitativ fisurile parbrizului la Chisinau? Daca aveti nevoie de reparatie parbriz Chisinau sau sa schimbati parbrizul, contactati service auto, Avelopele.md!

La noi veti gasi servicii de calitate cu preturi reparatie parbriz accesibile, pe langa echipele de specialisti in repararea si inlocuirea parbrizelor.

Deservim in urmatoarele raioane: Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Repararea parbrizului 1Repararea parbrizului 2Repararea parbrizului 3Repararea parbrizului 4Repararea parbrizului 5Repararea parbrizului 6
Inregistrarea serviciului
Unde pot elimina fisurile de pe parbrizul din Chisinau? Unde pot elimina fisurile de pe parbrizul din Chisinau?

Puteti elimina rapid si eficient fisurile de pe parbriz in serviciul nostru auto. Va garantam o munca precisa si de inalta calitate la cel mai mic pret!

Ce ar trebui sa fac daca exista jetoane sau fisuri pe parbriz? Ce ar trebui sa fac daca exista jetoane sau fisuri pe parbriz?

Daca apare un cip, este necesar sa il protejati de umiditate si murdarie. De obicei, pentru aceasta se foloseste o banda transparenta obisnuita. Daca umiditatea a ajuns deja la locul cipului, atunci ar trebui mai intai sa fie uscata, apoi lipiti banda.

Din ce caz se poate sparge sticla? Din ce caz se poate sparge sticla?

Cauza principala si cea mai periculoasa de deteriorare a parbrizului poate fi un accident, dar nu este singura. In plus, factori precum:

  • Pietris, piatra zdrobita care zboara de sub roti in parbriz
  • Deformarea corpului
  • Schimbari puternice de temperatura
Ce servicii pe langa eliminarea fisurilor de pe parbriz pot comanda? Ce servicii pe langa eliminarea fisurilor de pe parbriz pot comanda?

Serviciul de reparare a caroseriei, pe langa eliminarea fisurilor, ofera oferte precum:

  • Inlocuirea parbrizului
  • Repararea barei de protectie
  • Sudarea plasticului
  • Indreptarea corpului
Вы пришли не из поисковой системы!
Sus to-top.png