Instalarea unui nou catalizator la masina

Catalizatorul masinii dumneavoastra este o parte vitala a sistemului de evacuare. Acesta ajuta la reducerea cantitatii de poluanti nocivi din gazele de esapament, cum ar fi oxizii de azot si hidrocarburile. In cazul in care catalizatorul nu functioneaza, masina dumneavoastra nu va trece testele de emisii si ati putea fi amendat. In plus, masina dumneavoastra va emite mai multi poluanti in atmosfera, ceea ce va arunca propriul banut in pusculita cu bani pentru schimbarile climatice.

Instalarea unui catalizator nou: De ce si pentru ce?

Un convertizor catalitic este un dispozitiv care transforma substantele nocive din gazele de esapament in substante mai putin nocive. Acesta face acest lucru cu ajutorul unei substante catalitice, de unde si numele. Acesta este un material care accelereaza reactiile chimice. Convertizorul catalitic este de obicei fabricat din metale pretioase, cum ar fi platina, paladiul sau rodiul.

Atunci cand gazele de esapament intra in sistemul de evacuare de la motor, intra in contact cu convertorul catalitic. Catalizatorul provoaca o reactie chimica care neutralizeaza gazele nocive. Substantele nocive sunt apoi reprelucrate si eliberate in atmosfera.

Ce poate rezolva instalarea unui convertizor catalitic pe un motor diesel?

Iata cateva dintre beneficiile instalarii unui convertizor catalitic pe masina dumneavoastra:

  • Autoturismul va putea trece testele de emisii.
  • Mai putini poluanti nocivi, un miros mai bun in interiorul masinii.
  • Performanta lina si eficienta a motorului.
  • Imbunatatirea eficientei combustibilului.
  • Reducerea zgomotului motorului.
  • Prelungirea duratei de viata a motorului.

Nu stiti unde se face instalarea catalizatorului universal la un pret mic? Anvelopele Service Auto va sta la dispozitie!

Un convertizor catalitic defect provoaca mirosuri neplacute in habitaclu. Pentru a elimina sursa de miros, este necesar sa efectuati reparatia corecta! Iar tehnicienii Anvelopele Auto Service pot instala cu usurinta un convertizor catalitic metalic!

Daca sunteti in cautarea unei modalitati de a imbunatati performanta si de a scapa de mirosul din interiorul masinii, atunci instalarea unui convertizor catalitic de reparatie este o optiune excelenta.

De asemenea, putem efectua o instalare a unui convertor catalitic trisor. Acesta este un serviciu care va imbunatati foarte mult performanta masinii dvs. cu un risc mic de a nu trece inspectia!

Poate ca aveti nevoie de instalarea unui catalizator sport si de reglarea motorului dumneavoastra pentru aceasta putere? Atunci ar trebui sa apelati operatorii nostri la +373 60 336 236 pentru consultatie si programare De asemenea, puteti vizita service-ul nostru auto din Chisinau pe Calea Basarabiei 46, Anvelopele.md!

Deservim in urmatoarele raioane: Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Instalarea catalizatorilor 1Instalarea catalizatorilor 2Instalarea catalizatorilor 3Instalarea catalizatorilor 4Instalarea catalizatorilor 5Instalarea catalizatorilor 6
Inregistrarea serviciului
Вы пришли не из поисковой системы!
Sus to-top.png