Inlocuirea garniturii de ulei a arborelui cotit

Se scurge ulei de sub arborele cotit? Vibratiile se inrautatesc atunci cand motorul este pornit si oprit? Este posibil sa aveti o problema la garnitura de ulei a arborelui cotit.

Garnitura de ulei a arborelui cotit este un strat special de pe arborele cotit conceput pentru a preveni scurgerile de ulei din sistemul de lubrifiere. Garniturile de buna calitate nu dureaza mai mult de 200.000 km, asa ca este important sa recunoasteti cand sunt uzate si sa le inlocuiti la timp, deoarece o defectiune ar putea avea consecinte grave.

Cum va dati seama ca aveti nevoie de o noua garnitura de ulei pentru arborele cotit?

Este simplu, uleiul se scurge - garnitura de ulei nu functioneaza. In acest caz, trebuie sa inlocuiti garnitura de ulei.

De asemenea, aparitia unor vibratii excesive ale arborelui cotit poate indica aceasta problema.

Este mai bine sa nu ezitati cu reparatia, deoarece ignorarea acestei probleme va duce la uzura sasiului masinii. Va fi necesara inlocuirea arborelui cotit, nu si a garniturii de ulei.

De asemenea, am dori sa subliniem ca arborele cotit are doua garnituri de ulei, una in spate si una in fata.

  • Cel din fata se afla langa polita arborelui cotit.

  • Cel din spate se afla pe partea volanului.

Deteriorarea celui din fata este extrem de periculoasa, deoarece poate prinde ulei in cureaua de distributie si poate provoca desprinderea, griparea si ruperea curelei. 

Garnitura de ulei se afla intre motor si cutia de viteze. O scurgere aici ar putea reduce eficienta ambreiajului.

Inlocuirea garniturii de ulei este o sarcina extrem de anevoioasa, necesitand multa dezasamblare, inlocuire si apoi asamblare din nou. Inlocuirea garniturii de ulei de la arborele cotit din spate consuma deosebit de mult timp, asa ca pretul va fi mai mare. Dar chiar si asa, este mai bine sa platiti acum decat sa platiti mai tarziu pentru masina altcuiva.  Este mai bine sa nu creezi accidente si sa lasi la voia intamplarii buna functionare a vehiculului tau, in schimb contacteaza profesionistii de la Anvelopele.

Sunteti interesat de o inlocuire a garniturii de etansare a arborelui cotit la un pret mic? Atelierul nostru are preturi mici si eficienta ridicata. Sunati-ne la +373 60 336 236 pentru o consultatie pentru a afla pretul unei inlocuiri de garnitura de ulei. Sau vizitati atelierul nostru auto din Chisinau pe Calea Basarabiei 46, Anvelopele.m

Deservim in urmatoarele raioane: Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Inlocuirea garniturii arborelui cotit 1Inlocuirea garniturii arborelui cotit 2Inlocuirea garniturii arborelui cotit 3Inlocuirea garniturii arborelui cotit 4Inlocuirea garniturii arborelui cotit 5Inlocuirea garniturii arborelui cotit 6
Inregistrarea serviciului
Вы пришли не из поисковой системы!
Sus to-top.png