Repararea pompei de servodirectie a sistemului de directie al unui automobil

Pompa de servodirectie este cea mai importanta parte a sistemului de directie al unui automobil. Pompa de servodirectie este o parte a sistemului de directie care conduce lichidul hidraulic prin sistem.

Care sunt cauzele functionarii defectuoase a pompei de servodirectie?

  • Utilizarea unui ulei de proasta calitate;

  • Prezenta aerului in sistem;

  • Instalarea/montarea defectuoasa a pompei;

  • Vibratii excesive din cauza ruperii sistemelor adiacente si/sau conducerea pe drumuri proaste;

  • Virajele bruste cresc temperatura sistemului si provoaca fluctuatii de presiune.

Cum va puteti da seama daca aveti nevoie de o pompa de servodirectie reparata?

Daca observati urmatoarele probleme la masina dvs:

  • Dupa ce ati parcat pe sol intre rotile din fata, sunt vizibile pete de ulei;

  • Trebuie sa folositi mai multa forta pentru a intoarce directia;

  • Se aud zgomote de ciocanituri atunci cand conduceti si intoarceti, precum si vibratii ale volanului.

Daca recunoasteti oricare dintre cele de mai sus - reparati cat mai repede sistemul de directie, deoarece dumneavoastra si masina dumneavoastra va aflati intr-o situatie de urgenta si riscati sa pierdeti mult mai mult timp si bani in despagubiri decat in reparatii. Pentru ca repararea pompei de directie sa aiba succes, este necesar sa se efectueze o serie de proceduri pentru a demonta sistemul de directie. Aceasta sarcina este aproape imposibila pentru incepatori sau amatori, asa ca trebuie sa apelati la profesionisti.

Cel mai probabil, veti avea nevoie de o inlocuire sau de o reparatie completa a pompei de directie. Pentru ca reparatia sa aiba succes, trebuie efectuate o serie de proceduri pentru a demonta sistemul de directie. Aceasta sarcina este aproape imposibila pentru incepatori sau amatori, asa ca ar trebui sa apelati la profesionisti. Cel mai bine este sa nu provocati o urgenta si sa lasati la voia intamplarii functionalitatea autovehiculului dumneavoastra, ci sa contactati profesionistii de la Anvelopele.

Sunteti interesat sa reparati o pompa de ulei hidraulic, dar sunteti ingrijorat de pret? La garajul nostru, veti avea parte de un pret corect si de profesionalism. Sunati-ne la +373 60 336 236 pentru o consiliere. Sau vizitati atelierul nostru de reparatii din Chisinau, Calea Basarabiei 46, Anvelopele.md.

Deservim in urmatoarele raioane: Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Repararea pompei de servodirectie 1Repararea pompei de servodirectie 2Repararea pompei de servodirectie 3Repararea pompei de servodirectie 4Repararea pompei de servodirectie 5Repararea pompei de servodirectie 6
Inregistrarea serviciului
Вы пришли не из поисковой системы!
Sus to-top.png