Vezi toate serviciile

Remedierea unei scurgeri de aer conditionat intr-o masina

Pret: din 500 lei

Principiul de functionare al tuturor aparatelor de aer conditionat moderne este aproximativ foarte asemanator unul cu celalalt. Se bazeaza pe racirea cu aer atunci cand se utilizeaza freon. Freonul este o substanta uimitoare, este capabil sa treaca de la o stare de agregare la alta, luand caldura din aer. Cand se scurge freon, eficienta acestuia este mult redusa sau chiar mai rau, inceteaza sa functioneze cu totul. Daca descoperiti ca aveti o scurgere de freon, acesta nu este un motiv de ingrijorare. Este nevoie de foarte putin timp pentru a remedia o scurgere. Echipa noastra de experti poate rezolva aceasta problema in cateva minute. Pentru informatii mai sigure, ar trebui sa contactati service-ul auto. Avem mesteri care vor face totul pentru tine cu calitate superioara si la un pret ieftin! Daca aveti intrebari, sunati la +37368257576 sau trimiteti un mesaj completand formularul. Serviciile noastre populare:depozitare anvelope, iluminat auto, montare anvelope la fata locului.

Inregistrarea serviciului
Unde se poate repara o scurgere de aer conditionat in Chisinau?

In cazul unei scurgeri de aer conditionat, va recomandam sa contactati un service auto specializat Anvelopele.md, acest service auto angajeaza maestri cu o vasta experienta care pot remedia orice probleme intr-o chestiune de timp.

Ce sa faci daca exista o scurgere in aparatul de aer conditionat din masina?

Daca gasiti o scurgere in aparatul dvs. de aer conditionat, atunci nu este recomandata functionarea lui in continuare, trebuie sa contactati imediat un specialist pentru a elimina defectiunea detectata.

Ar trebui sa incerc sa repar eu o scurgere de aer conditionat?

Eliminarea unei scurgeri de aer conditionat auto nu este o problema extrem de dificila, dar daca nu aveti cunostintele si experienta corespunzatoare, atunci ar fi bine sa apelati la specialisti pentru a agrava situatia.

Ce alte servicii sunt disponibile la service-ul dvs. auto?

Atunci cand efectuam intretinere auto, putem oferi servicii precum:

  • Inlocuire filtru de habitaclu
  • Alimentarea aparatelor de aer conditionat
  • Reparatie aragaz
  • Dezinfectarea sistemului de ventilatie
Sus