Cautare unei gauri in conditioner auto

Pret: din 500 lei

Datorita faptului ca gazul frigorific este o substanta incolora, este imposibil de remarcat o scurgere aer conditionat fara un echipament special. Astfel, mecanicii atelierului nostru auto folosesc metode specifice pentru cautare unei gauri in conditioner auto. Metodele de detectare a scurgerilor aparatului de aer conditionat sunt urmatoarele:

 • Folosind colorant si lampa UV
 • Prin detector electronic
 • Aplicarea de presiune asupra circuitului

Dupa ce scurgerea aerului conditionat auto a fost detectata, aceasta poate fi remediata prin urmatoarele moduri:

 • Cautare unei gauri in conditioner auto si reparatia acesteia
 • Inlocuirea piesei deteriorate
 • Introducerea dispozitivelor de etansare a scurgerilor de aer conditionat in sistem

Dintre cele doua variante de reparare a aerului conditionat al masinii dvs., cea mai recomandata este inlocuirea piesei deteriorate, deoarece asigura inlaturarea completa a problemei. Pentru a face acest lucru, circuitul trebuie mai intai golit. Apoi piesa deteriorata este inlocuita si procesul de vid este efectuat si incarcat cu gaz frigorific.

Reparatie scurgeri aer conditionat in Moldova

Defectiunile tehnice provocate de scurgere freon aer conditionat

In cazul in care aparatul de aer conditionat nu se raceste suficient sau pur si simplu nu mai functioneaza, primul lucru care va vine in minte este sa efectuati o reincarcare cu gaz de racire. Dar, cel mai potrivit ar fi sa efectuati o verificare, pentru ca scurgere aer conditionat poate provoca anumite defectiuni tehnice, cum ar fi:

 1. Defectiune la ventilatorul condensatorului aerului conditionat auto
 2. Defectiune la compresorul auto
 3. Scurgere de gaz in aer conditionat auto
 4. Arderea sigurantei compresorului

Sfaturi pentru intetinerea aparatului auto de aer conditionat

 1. Porniti zilnic aerul conditionat al masinii. Acest lucru ajuta la lubrifierea sistemului.
 2. Faceti intretinerea la fiecare sase luni si evitati acumularea de bacterii si alte impuritati.
 3. Nu porniti niciodata aerul conditionat al vehiculului dupa ce ati lasat masina la soare. Acest lucru poate provoca un soc de temperatura, care dureaza prea mult pana la terminarea racirii.

Pe langa o mare varietate de piese auto, la Anvelopele.md veti gasi intotdeauna profesionisti cu inalta calificare, care pot efectua cautare unei gauri in conditioner auto in Moldova, intretinerea si curatarea aerului conditionat, precum si alte servicii. De asemenea, apeland la serviciile noastre, puteti solicita si un serviciu unic pe piata pe care il oferim, si anume service auto mobil. Venim acolo unde s-a defectat automobilul dumneavostra si nu puteti ajunge la un service auto. Pentru mai multe detalii apelati-ne la + 373 60 336 236.

Deservim in urmatoarele raioane: Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Reparatie scurgeri aparat de aer conditionat 1Reparatie scurgeri aparat de aer conditionat 2Reparatie scurgeri aparat de aer conditionat 3Reparatie scurgeri aparat de aer conditionat 4Reparatie scurgeri aparat de aer conditionat 5Reparatie scurgeri aparat de aer conditionat 6
Inregistrarea serviciului
Unde se poate repara o scurgere de aer conditionat in Chisinau? Unde se poate repara o scurgere de aer conditionat in Chisinau?

In cazul unei scurgeri de aer conditionat, va recomandam sa contactati un service auto specializat Anvelopele.md, acest service auto angajeaza maestri cu o vasta experienta care pot remedia orice probleme intr-o chestiune de timp.

Ce sa faci daca exista o scurgere in aparatul de aer conditionat din masina? Ce sa faci daca exista o scurgere in aparatul de aer conditionat din masina?

Daca gasiti o scurgere in aparatul dvs. de aer conditionat, atunci nu este recomandata functionarea lui in continuare, trebuie sa contactati imediat un specialist pentru a elimina defectiunea detectata.

Ar trebui sa incerc sa repar eu o scurgere de aer conditionat? Ar trebui sa incerc sa repar eu o scurgere de aer conditionat?

Eliminarea unei scurgeri de aer conditionat auto nu este o problema extrem de dificila, dar daca nu aveti cunostintele si experienta corespunzatoare, atunci ar fi bine sa apelati la specialisti pentru a agrava situatia.

Ce alte servicii sunt disponibile la service-ul dvs. auto? Ce alte servicii sunt disponibile la service-ul dvs. auto?

Atunci cand efectuam intretinere auto, putem oferi servicii precum:

 • Inlocuire filtru de habitaclu
 • Alimentarea aparatelor de aer conditionat
 • Reparatie aragaz
 • Dezinfectarea sistemului de ventilatie
Вы пришли не из поисковой системы!
Sus to-top.png