Inlocuirea senzorului de viteza

Senzorul de viteza masoara viteza de rotatie a arborelui de transmisie, calculeaza transmisia si afiseaza citirea vitezometrului. Defectarea acestei piese duce la incapacitatea de a controla si monitoriza viteza autovehiculului, ceea ce poate duce la un accident sau la o amenda. Prin urmare, este important sa revizuiti sistemul electric al masinii si sa intelegeti cauzele uzurii. 

De ce se defecteaza senzorul de viteza?

Exista cateva cauze ale defectiunilor, sa le analizam pe cele principale:

  • Utilizarea indelungata sau uzura naturala.

  • Murdarie, praf, umiditate, fluctuatii de temperatura, pornirea brusca a masinii.

  • Scurtcircuite si defectiuni electronice.

Defectarea senzorului de viteza este un eveniment extrem de rar si semnaleaza alte probleme in masina, asa ca expertii recomanda inlocuirea senzorului de viteza la primul semn de defectiune. Nu este mai bine sa platesti pentru a preveni problemele decat sa te confrunti cu consecintele?

Apropo, senzorii de uzura nu pot fi reparati, deoarece ar necesita mult mai mult timp, resurse si efort decat inlocuirea si instalarea unuia nou.

Simptomele de defectiune sau cum stiti daca aveti nevoie de inlocuirea unui senzor de viteza?

Exista semne de uzura a senzorului, in afara de faptul ca senzorul se deconecteaza/se raporteaza greu, sa le vedem pe acestea:

  • Consumul crescut de combustibil.

  • Oprirea motorului in timpul schimbarilor de viteze.

  • Putere redusa a motorului.

Uneori, problemele cu componentele electronice pot cauza defectarea senzorului de viteza.

Nu amanati sa mergeti la atelier, o defectiune ignorata a senzorului de viteza poate fi doar un simptom al unei probleme electrice grave si, in cel mai rau caz, poate fi tragica. Mai bine, nu provocati un accident si nu lasati performanta vehiculului dumneavoastra la voia intamplarii si apelati mai degraba la profesionistii de la Anvelopele.

Sunteti interesat de inlocuirea senzorului de viteza, dar sunteti ingrijorat de pret? Garajul nostru va va oferi preturi rezonabile si profesionalism. Sunati-ne la +373 60 336 236 pentru o consultatie pentru a afla pretul de inlocuire a senzorului. Sau vizitati atelierul nostru auto din Chisinau pe Calea Basarabiei 46, Anvelopele.md

Deservim in urmatoarele raioane: Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Inlocuirea senzorului de viteza 1Inlocuirea senzorului de viteza 2Inlocuirea senzorului de viteza 3Inlocuirea senzorului de viteza 4Inlocuirea senzorului de viteza 5Inlocuirea senzorului de viteza 6
Inregistrarea serviciului
Вы пришли не из поисковой системы!
Sus to-top.png