Schimbarea anvelopelor sezoniere

Inlocuirea sezoniera a anvelopelor de iarna cu cele de vara este o sarcina primordiala pe care fiecare proprietar de masina trebuie sa o implementeze. Anvelopele care sunt proiectate pentru vreme rece se vor deteriora atunci cand temperatura creste. Inlocuirea cauciucului are loc la noi in etape: rotile sunt scoase din masina si, datorita unei anumite utilaje, anvelopele sunt demontate, rotile sunt echilibrate si apoi are loc montarea. Anvelopele sunt singura parte a masinii care intra in contact direct cu suprafata drumului. Siguranta proprietarului masinii si a pasagerilor sai va depinde doar de calitate si performanta. Anvelopele trebuie verificate regulat. Service-ul nostru auto anvelopele.md va poate oferi o schimbare de anvelope de calitate la un pret accesibil!

Inregistrarea serviciului
Unde pot schimba anvelopele de sezon? Unde pot schimba anvelopele de sezon?

Puteti schimba anvelopele de sezon la anvelopele.md. Oferim servicii de calitate la cele mai accesibile preturi din Moldova. In catalogul nostru online exista si o gama variata de anvelope de tot felul, puteti comanda anvelope cu livrare in toata Moldova.

Cum sa comanzi un serviciu de schimbare sezoniera a anvelopelor? Cum sa comanzi un serviciu de schimbare sezoniera a anvelopelor?

Va puteti inscrie la acest serviciu completand o aplicatie pe site-ul nostru sau sunand la + 373 60 337 037. Angajam specialisti profesionisti care vor face toata munca eficient si in cel mai scurt timp posibil.

Cat dureaza schimbarea anvelopelor de sezon? Cat dureaza schimbarea anvelopelor de sezon?

Avem specialisti cu inalta calificare care pot face fata inlocuirii cauciucului in 20-30 de minute. Lucrarea se va face cu promptitudine si profesionalism.

Ce alte servicii oferiti la magazinul dvs. de anvelope? Ce alte servicii oferiti la magazinul dvs. de anvelope?

Pe langa inlocuirea anvelopelor sezoniere, oferim urmatoarele servicii:

  • depozitare temporara a anvelopelor
  • vulcanizare mobila
  • sfaturi pentru alegerea masinii
  • realimentare in afara amplasamentului
  • prestarea de servicii in caz de accident
  • asistenta rutiera
  • iluminarea bateriei
  • repararea anvelopelor perforate
Вы пришли не из поисковой системы!
Sus to-top.png