Vezi toate serviciile
Filtrul
Pret
Din:
inainte:
Vascozitate(SAE):
Volum
Combustibil
Tact motor
ACEA
API
Cauta
Reseteaza

Comanda in Republica Moldova ulei Opel pentru motor

un sirag amplu de uleiuri Opel pentru motor descoperiti pe site-ul nostru . Aiesta marca comerciala de multa vreme a capatat o imensa celibretatae si este iubita de o multime de automobilisti la nivel mondial . pe calitatea tuturor uleilor pentru motor atasate in sortiment, noi dam asigurare, fiindca cumparam numai produse originale de calitate superioara.

Uleiul Opel pentru motor sintetic are stadiu inalt de adaptare la temperatura. Aiesta este o optiune extraordinara pentru motor care lucreaza la temperatura critic scazuta si ridicata . Proprietatile uleiurilor sintetice cuprind:oxidativa ridicata si fixitate termica;performanta ridicata la temperaturi scazute;indice de vascozitate inalt;evaporare mica;coeficient redus de frecare .

Uleiurile de motor semi-artificiale atrag prin universalismul sa si sunt acceptabili pentru aproximativ fiecare tip de motor. Uleiul semi-sintetic are vascozitate mai slaba si grad mai mic de aditivi .

Uleiul de motor mineral este adaptat pentru autovehiculele cu motoare care nu cer intretinere speciala. Aceasta este o alegere favorabila si avantajoasa pentru autovehiculele invechite.

Ce uleiuri de motor sa cumperi?

Pentru a selectiona lubrifiantul potrivit, este nevoie sa stiti:anotimpul si nivelul de vascozitate, modelul de motor cu ardere interna, kilometrajul autovehiculului. Aceasta informatie poate fi gasita in documentatia tehnica a masinii sau incredintati selectionarea consultantilor nostri. Comandati chiar acum si bucurativs absolut de toate avantajele in catalogul nostru anvelopele.md. Suntem mereu pregatiti sa va surprindem cu servicii de inalta calitate, preturi atragatoare si reduceri profitabile .

Ce este remarcabil la uleiurile de motor Opel?

Principalele caracteristici ale uleiurilor de motor Opel includ:

  • rezistenta la oxidare
  • fluiditatea excelenta reduce consumul de combustibil
  • asigurarea protectiei elementelor interne ale motorului
Ce tipuri de uleiuri de motor marca Opel ai pe stoc?

Avem in stoc toate cele trei tipuri de uleiuri de motor:minerale, semisintetice si sintetice. Toate tipurile de ulei indeplinesc cerintele si standardele necesare si sunt insotite de un certificat de calitate si de o garantie.

De ce sa cumparati uleiuri de motor Opel in magazinul dvs.?

Suntem pe piata de mai bine de 10 ani si in acest timp ne-am dovedit a fi un furnizor de incredere de uleiuri de motor ale acestui brand. Vindem numai produse de inalta calitate si originale care indeplinesc toate standardele internationale de calitate.

Faceti livrare?

Da, asiguram livrare gratuita nu numai in Chisinau, ci si in toata Moldova. Timpul de livrare poate varia de la 24 de ore la 10 zile lucratoare.

Sus