Filtrul
Pret
Din:
Inainte:
Brand openfilter
Indicele de sarcină openfilter
Indicele de viteză openfilter
Sezonalitate openfilter
Cauta
Reseteaza Reseteaza

Absolut toti soferii stiu ca, in scopul unei calatorii favorabile, sunt necesare anvelope solide. Pentru selectarea corecta a anvelopelor 285/60 R18, este necesar sa se tina cont de multe caracteristici, si anume: un indicator al vitezei, precum si al fiabilitatii. Sezonalitatea este cel mai important parametru. Nealinierea anvelopelor poate provoca un accident! Ce diferentiaza anvelopele de vara, iarna si toate vremea 285/60 R18?

Anvelope 285/60 R18 pentru vara

La noi in tara este traditional schimbarea anvelopelor primavara. Vremea este de obicei in regiunea de 10 grade si mai mult.. Anvelopele de vara 285/60 R18 au o multime de proprietati, ele corespund climei din regiunea noastra:

  1. Aderenta excelenta pe carosabil umed. Acest lucru asigura vehiculului o oprire imediata. 
  2. Controlabilitate ridicata. Aceasta proprietate va rezolva o circumstanta dificila pe pista. Cu cat anvelopele raspund mai clar nevoilor proprietarului masinii, cu atat calatoria va deveni mai confortabila.
  3. Rezistenta excelenta la derapaj. Adica, in ce masura rampele sunt configurate sa se deplaseze pe suprafete umede.

Regiunea noastra este dominata de o cantitate uriasa de precipitatii abundente in timpul verii, motiv pentru care aceasta proprietate trebuie luata in considerare.

Anvelope 285/60 R18 pentru iarna

In aceasta perioada, temperatura scade sub cinci ° C, este necesara schimbarea anvelopelor pentru sezonul de iarna. Anvelopele de iarna 285/60 R18 sunt un compus chimic special. Va permite sa pastrati proprietatile la frig. Magazinul nostru ofera produse cu caracteristici grozave, si anume:

  1. Model adanc al benzii de rulare. Acest profil are capacitatea de a curata murdaria. Plus ca se descurca grozav pe drum. 
  2. Prezenta spinilor. Anvelopele cu crampoane reduc timpul de oprire atunci cand conduceti pe gheata pentru siguranta. 
  3. Functionare pe termen lung. Cu o intretinere adecvata, anvelopele vor rezista mult timp. Acest lucru se datoreaza faptului ca compozitia consta din produse de la marci de incredere!

Pentru a conduce fiabil iarna, trebuie sa achizitionati rampe de iarna 285/60 R18!

Anvelope 285/60 R18 pentru orice vreme

In ciuda prejudecatilor, pneuri pentru toate anotimpurile 285/60 R18 nu sunt facute pentru a rula tot sezonul. Ei fac fata bine temperaturilor din regiune de la -7 la + zece ° C. Cel mai adesea sunt folosite in sezonul de primavara si toamna. Aceste produse contin parametri de iarna si vara. Pentru proprietarii de masini, aceasta poate fi o solutie la problema mentinerii unui al doilea set de roti, acum este posibil sa operati doar 1. Daca doriti sa cumparati pneuri pentru orice vreme 285/60 R18, contactati managerul de vanzari sau faceti o achizitie online.

Вы пришли не из поисковой системы!
Sus to-top.png