Filtrul
Pret
Din:
Inainte:
Brand openfilter
Indicele de sarcină openfilter
Indicele de viteză openfilter
Sezonalitate openfilter
Cauta
Reseteaza Reseteaza

Absolut toti proprietarii de masini inteleg ca anvelopele excelente sunt necesare pentru o conducere confortabila. Pentru alegerea dorita a anvelopelor 215/55 R17, ar trebui sa intelegeti multi parametri importanti, de exemplu: viteza sau indicele de stabilitate. Sezonalitatea este extrem de importanta. Anvelopele care nu se potrivesc cu vremea pot provoca un accident! Care este discrepanta dintre anvelopele pentru toate vremea, de iarna si de vara 215/55 R17?

Anvelope 215/55 R17 pentru vara

La noi, de regula, anvelopele se inlocuiesc spre sfarsitul primaverii. Vremea arata provizoriu 9 grade sau mai mult. Anvelopele de vara 215/55 R17 sunt dotate cu o abundenta de parametri care indeplinesc conditiile climatice din zona noastra climatica:

  1. Aderenta excelenta pe suprafete uscate. Aceasta ofera o reducere automata a vitezei confortabile. 
  2. Management de incredere. Acest parametru va rezolva situatia dificila de pe pista. Cu cat partiile raspund mai clar solicitarilor soferului, cu atat calatoria va deveni mai confortabila.
  3. Rezistenta excelenta la alunecare. Mai precis, cum sunt reglate anvelopele auto pentru a se deplasa pe suprafete umede.

Teritoriul regiunii noastre este caracterizat de o cantitate uriasa de ploi vara, motiv pentru care aceasta caracteristica trebuie luata in considerare.

Anvelope 215/55 R17 pentru iarna

De indata ce temperatura scade sub 5 °C, patinele trebuie inlocuite pentru perioada de iarna. Anvelopele de iarna 215/55 R17 este un compus special conceput. Aceasta compozitie va permite sa mentineti elasticitatea in inghet. Anvelopele.md – online magazin de roti furnizeaza produse cu caracteristici excelente si anume:

  1. Modelul benzii de rulare de inalta calitate. Aceasta specie are capacitatea de a curata murdaria. De asemenea, se descurca bine pe pista. 
  2. Faptul de spini. Anvelopele cu crampoane scurteaza distanta de oprire atunci cand conduceti pe gheata, acest lucru ofera protectie. 
  3. Durata lunga de viata. Cu o intretinere adecvata, anvelopele vor rezista mult timp. Acest moment se datoreaza faptului ca compozitia consta din produse de la producatori cunoscuti!

Pentru a conduce fiabil iarna, ar trebui sa cumparati cauciucuri de iarna 215/55 R17!

Anvelope 215/55 R17 pentru orice vreme

Contrar scepticismului, patinele 215/55 R17 pentru orice vreme nu sunt facute sa se miste tot sezonul. Ei fac o treaba excelenta cu indicatori pe scara de la -7 la +10 grade. Adesea sunt operate in sezonul de primavara si toamna. Aceste roti includ caracteristici de vara si iarna. Pentru soferi, pneuri pentru toate anotimpurile poate fi o solutie la problema depozitarii unui al doilea set de roti, acum este posibil sa utilizati doar 1. In cazul in care intentionati sa cumparati patine 215/55 R17 pentru orice vreme, contactati un consultant de vanzari sau cumparati online.

Вы пришли не из поисковой системы!
Sus to-top.png