Vezi toate serviciile

Diagnosticarea computerizata a echipamentelor electrice

Pret: din 280 lei

Dificultatile cu echipamentele electrice priveaza vehiculele actuale de functionalitatea lor principala. Vorbim despre sistemul de bord si unitati electrice bazate pe senzori, unitati electronice de control. Bateria, alternatorul, cablajul, cutiile de sigurante sunt responsabile de distributia energiei. Sistemele electronice de control garanteaza siguranta la conducerea masinii, imbunatatesc ergonomia si manevrarea. Computerul de bord al masinii testeaza din cand in cand componentele sistemului si, daca apare o defectiune, le introduce in memorie in unitatile electronice de control sub forma unui fel de cod. In timpul diagnosticarii computerului, la sistemul de control de bord este conectat un scanner cu software-ul corespunzator si un adaptor pentru comunicarea cu vehiculul. Avem o echipa de profesionisti in centrul nostru de service auto care va efectua diagnosticarea computerizata a echipamentelor electrice rapid si, cel mai important, la calitate inalta! Avem la dispozitie si multe alte servicii, precum:Reparatie sistem de aer conditionat, inlocuire curele, reparatie sistem de combustibil, reparatie cutie de viteze si multe altele. Daca aveti intrebari, sunati la +37368257576 sau trimiteti un mesaj completand formularul.

Inregistrarea serviciului
Unde in Chisinau pot efectua diagnosticarea computerizata a echipamentelor electrice?

Puteti efectua diagnosticare computerizata a echipamentelor electrice in service-ul nostru auto, suntem gata sa oferim serviciile noastre de inalta calitate in cel mai scurt timp posibil la preturi accesibile.

De ce este necesara diagnosticarea computerizata a echipamentelor electrice?

Serviciul de diagnosticare computerizata a echipamentelor electrice va va permite sa verificati cu atentie eficienta echipamentului electric al masinii si sa identificati problemele existente pentru eliminarea lor ulterioara.

Cat dureaza diagnosticarea computerizata a echipamentelor electrice?

Diagnosticarea computerizata a echipamentelor electrice - arata codurile de eroare. Aceasta procedura va permite sa determinati cauza problemei. Munca ei poate dura 35-50 de minute.

Pot plati cu cardul pentru serviciile din service-ul dvs. auto?

Da, acceptam plati in numerar si prin transfer bancar. Acceptam orice card bancar moldovenesc pentru plata.

Sus