Diagnosticarea computerizata a echipamentelor electrice

Pret: din 280 lei

Sistemele electronice sunt unele dintre cele mai importante elemente ale vehicul care garanteaza un condus sigur. Diagnosticarea computerizata a echipamentelor electrice auto devine o activitate actuala pentru proprietarii de vehicule.Pentru realizarea lucrarilor se utilizeaza echipamente speciale. Diagnoza electrica auto presupune urmatoarele actiuni:

 • Se verifica functia sistemului de racire;
 • Masurarea tensiunii acumulatorilor;
 • Inspectarea unitatilor de control;
 • Verificarea nivelului uleiului;
 • Inspectia circuitului electric.

Va recomandam sa contactati un tehnician cu experienta pentru a efectua reparatia. Nu este usor sa remediati singur problema. Daca nu aveti suficienta experienta si cunostinte, riscati sa ingreunati problema.

Cand sa efectuati diagnosticarea computerizata electrice auto

Tehnicienii nostri de service auto recomanda sa efectuati diagnoza electrica auto atunci cand cumparati masina. Prezenta avariilor poate provoca situatii neplacute pe drum. Service auto in Chisinau Anvelopele ofera urmatoarele servicii, care include diagnosticarea computerizată a echipamentului electric al vehiculului:

 • injector;
 • sistemului de franare antiblocare;
 • airbaguri;
 • controlul climei;
 • geamurilor electrice;
 • a dispozitivelor de semnalizare si iluminare.

Diagnosticarea computerizata electrice auto la timp va va economisi timp si bani. Pretul diagnoza electrica auto depinde de starea. 

Recomandari de ingrijire

Sfatul principal este ingrijirea regulata si adecvata a electronicelor auto. Diagnostica computerizata auto este o procedura importanta care cu siguranta nu trebuie sa uita.Toate lucrarile ar trebui sa fie efectuate numai mesteri cu experienta. Pentru diagnosticarea computerizată a echipamentelor electrice, sunați la numărul de telefon + 373 60 336 236 sau veniți la service-ul nostru auto Anvelopele.md situat la str. Calea Basarabiei 46!

Deservim in urmatoarele raioane: Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Diagnosticarea computerizata a echipamentelor electrice 1Diagnosticarea computerizata a echipamentelor electrice 2Diagnosticarea computerizata a echipamentelor electrice 3Diagnosticarea computerizata a echipamentelor electrice 4Diagnosticarea computerizata a echipamentelor electrice 5Diagnosticarea computerizata a echipamentelor electrice 6
Inregistrarea serviciului
Unde in Chisinau pot efectua diagnosticarea computerizata a echipamentelor electrice? Unde in Chisinau pot efectua diagnosticarea computerizata a echipamentelor electrice?

Puteti efectua diagnosticare computerizata a echipamentelor electrice in service-ul nostru auto, suntem gata sa oferim serviciile noastre de inalta calitate in cel mai scurt timp posibil la preturi accesibile.

De ce este nevoie de acest serviciu? De ce este nevoie de acest serviciu?

Acest serviciu va va permite sa verificati cu atentie eficienta echipamentului electric al masinii si sa identificati problemele existente pentru eliminarea lor ulterioara.

Cat dureaza procesul? Cat dureaza procesul?

Diagnosticarea computerizata a echipamentelor electrice - arata codurile de eroare. Aceasta procedura va permite sa determinati cauza problemei. Munca ei poate dura 35-50 de minute.

Pot plati cu cardul pentru serviciile din service-ul dvs. auto? Pot plati cu cardul pentru serviciile din service-ul dvs. auto?

Da, acceptam plati in numerar si prin transfer bancar. Acceptam orice card bancar moldovenesc pentru plata.

Вы пришли не из поисковой системы!
Sus to-top.png